-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip segėti sijoną žiemą

Sijonas – tai vienas moteriškiausių drabužių, kuris niekada neišeis iš mados. Jį galite segėti ir žiemą, tačiau svarbiausia, kad kojos nesušaltų, todėl pasirūpinkite šiluma.
Sijonas
Sijonas / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Sijonas

Kojų apsaugą derėtų rinktis labai atsargiai, nes net žaviausios kojos gali atrodyti putlios ir beformės netinkamai pasirinkus kojines. Taip pat svarbu pasirinkti tinkamą sijono ilgį, atsižvelgiant į orą už lango.

Pirmas žingsnis. Reikia pasirinkti sijoną ar suknelę, kurią tikrai ketinate segėti žiemą. Rinkitės ilgą sijoną, jei lauke šalta. Šilčiausi šaltam orui yra ilgi džinsiniai sijonai arba megzti vilnoniai sijonai.

Antras žingsnis. Turite susirasti ką nors, ką  nešiosite po sijonu. Storos vilnonės kojinės gali būti mūvimos prie trijų ketvirčių ilgio sijono. Pasiieškokite spalvotų megztų kojinių. Nors geriausios smėlio spalvos kojinės, derančios beveik prie visko.

Trečias žingsnis. Turite apsispręsti dėl batų. Batai aukščiau kelių ar ugg stiliaus aulinukai prie sijono itin tinka. Jeigu nėra šalta, rinkitės žemaaulius batus. Žiemą venkite batų aukštais kulnais. Ypač pavojingas derinys – aukštakulniai ir ilgas sijonas.

Ketvirtas žingsnis. Pasirinkite tinkamą viršutinį drabužį, kuri derinsite prie sijono. Ypač gražiai atrodytų marškiniai ilgomis rankovėmis, jie gali būti priderinti prie megztuko ar švarkelio.

Taigi ir žiemą galima atrodyti moteriškai ir elegantiškai. Prisiminkite vieną taisyklę: per daug apnuogintas kūnas tokiu metų laiku atrodo ne tik juokingai, bet ir galite pakenkti sveikatai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius