-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kaip gyveni?“: ką šiandien veikia H.Daktaras?

Šį ketvirtadienį, 19.40 val., LNK laida „Kaip gyveni?“ domėsis, kaip šiandien gyvena gyvi likę pirmųjų Nepriklausomybės metų nusikalstamo pasaulio autoritetai?
Henrikas Daktaras
Henrikas Daktaras / LNK nuotr.
Temos: 1 Algirdas Matonis

Henrikas Daktaras iš Kauno, Igoris Tiomkinas iš buvusios „Vilniaus brigados“, Ričardas Kopač iš buvusio „Centurionio“...

Laidoje - unikalūs kadrai: pirmasis išaiškintas reketo atvejis Lietuvoje. 1989-ųjų rugpjūtis. Tada apie šį įvykį pranešė visos Tarybų Sąjungos žiniasklaida. Reportažą su šios medžiagos fragmentais parodė pagrindinė informacinė laida „Vremia“, vadinta Kremliaus balsu.

Beveik tuo pačiu metu visoje Tarybų Sąjungoje buvo įkurti ypatingieji skyriai kovai su organizuotu nusikalstamumu. Vadinami „šeštieji“. Jų pareigūnų visi bijojo lygiai kaip ir KGB darbuotojų, nes visi žinojo, kad šiuos skyrius domina ir korupciniai ryšiai.

Slaptieji dokumentai iš Lietuvos ypatingojo archyvo... Laidoje dalyvauja buvę VRM 6-ojo skyriaus vadovai Alvydas Sadeckas ir Visvaldas Račkauskas, Lietuvos Kriminalinės policijos biuro viršininkas Algirdas Matonis, buvęs Vilniaus VPK organizuotų nusikaltimų tyrimo tarnybos (ONTT ) vadovas Vytautas Braknys, bei... kai kas iš anksčiau minėtų kriminalinio pasaulio autoritetų.

Laidoje ir šį kartą bus niekada negirdėtos informacijos bei dar nematytų vaizdų – ketvirtadienį, 19.40 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius