-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip nuo žurnalo viršelio: 7 „Lumene“ grožio žingsniai

Kaskart pažvelgus į merginą nuo žurnalo viršelio apima neviltis. Na kodėl, kodėl tavo veidrodis toks negailestingas ir negali it pasakoje paslaugiai pakuždėti, kad tu esi pati gražiausia? Užuot pataisęs nuotaiką, jis tik dar labiau išryškina tavo suglebusią veido odą, neišraiškingai pilkšvas akis, nelinksmą šypseną.
7 „Lumene“ grožio žingsniai
7 „Lumene“ grožio žingsniai / LUMENE nuotr.

Liaukis save kritikuoti ir lyginti su idealiai atrodančiais fotomodeliais. Nori būti į jas panaši? Tai ir būk! Tam nereikia nei tobulų veido bruožų (juk šarmo suteikia ne tai, kas idealu, o tai, kas individualu!), nei trūkumus užtušuojančios kompiuterinės programos. Visa, ko tau tikrai prireiks, telpa tavo kosmetinėje!

1 „Lumene“ grožio žingsnis: Paslėpti nelygumus

LUMENE nuotr./Dieninis krenas
LUMENE nuotr./Dieninis kremas

Negailestingi paparacai priverčia raudonuoti net pripažintas Holivudo gražuoles, jei tik pagauna jas be makiažo. Pačios žaviausios pasaulio moterys, kaip ir tu, kenčia nuo įvairiausių odos problemų: ankstyvų raukšlelių, pigmentinių dėmių, odos sudirgimų, paraudimų ir netgi jaunatvinių spuogų. Nesigraužk dėl šių nemalonumų ir tu, lepink odą jai tinkamiausiomis gydomosiomis priemonėmis, o kol ji neatrodo idealiai, problemas subtiliai užtušuoti padės maskuojančios makiažo priemonės:

LUMENE nuotr./Naktinis kremas
LUMENE nuotr./Naktinis kremas

Veido odos paraudimus patikimai paslėps „Lumene“ bekvapė raudonį maskuojanti priemonė SENSITIVE su odą raminančiu linų sėmenų aliejumi.

Apmaudą kelia smulkios raukšlelės? Tau pagelbės lyginamoji raukšlių maskavimo priemonė PREMIUM BEAUTY su šviesą atspindinčiomis dalelėmis, odą stiprinančiu bei jauninančiu arktinių šaltalankių aliejumi ir raukšles mažinančiais tripeptidais.

2 „Lumene“ grožio žingsnis: Paruošti veidą

LUMENE nuotr./PREMIUM BEAUTY kremas
LUMENE nuotr./ PREMIUM BEAUTY kremas

Kad dekoratyvinė kosmetika efektingai išryškintų tavo privalumus ir išliktų nepakitusi visą dieną, prieš ją tepdama pasirink tau tinkamiausią makiažo pagrindą. Visų pirma veidą ištepk drėkinamuoju kremu, palauk keletą minučių, kol jis susigers, tada pirštais arba kosmetine kempinėle plonu sluoksniu tepk makiažo pagrindą.

Jauninamasis makiažo kremas PREMIUM BEAUTY natūraliai padengia odos paviršių, jaunina ir maitina brandžią odą, suteikia gaivumo pojūtį. Dėl ypatingų sudedamųjų medžiagų kremas atkuria natūralias odos funkcijas, ji tampa akivaizdžiai stangresnė bei lygesnė. Šio makiažo kremo spalva prisitaiko prie odos spalvos, paslepia odos paraudimą ir papilkėjimą. UVA/UVB spindulių filtrai saugo nuo dėmių, atsirandančių dėl amžiaus.

LUMENE nuotr./PREMIUM BEAUTY makiažo pagrindas
LUMENE nuotr./PREMIUM BEAUTY makiažo pagrindas

Makiažo pagrindas INSTANT LIFT tinka visų tipų odai. Jį gali pasirinkti iš 5 atspalvių, SPF 15 patikimai saugos nuo senėjimo procesus spartinančių kenksmingų saulės spindulių.

Makiažo pagrindas TIME FREEZE akimirksniu suteikia odai stangrumo ir tolygų, vienodą atspalvį.

Itin taupančioms laiką, taip pat vykstančioms į kelionę patogu turėti kremo konsistencijos pudrą. „Lumene“ rekomenduoja rinktis priemonę su arktiniu ametistu, puoselėjančiu ir saugančiu tavo odą, DOUBLE STAY MINERAL riebiai ir mišriai arba sausai ir normaliai veido odai. Jei vargina riebus odos blizgesys, patikimiausia rinktis tos pačios serijos kreminę pudrą MATT HARMONY MINERAL, pagamintą iš švelnių sudedamųjų medžiagų, tarp kurių nėra talko, taigi oda laisvai kvėpuoja ir išlieka gaivi.

3 „Lumene“ grožio žingsnis: Suteikti regimo švelnumo

Ar būtina pasitepus makiažo pagrindu veidą dar ir pudruotis? Jei pasirinkai dieninį makiažą – nebūtina. Tačiau darydamasi vakarinį makiažą be pudros neišsiversi. Ji galutinai užglaisto visus veido odos nelygumus, suteikia odai tolygų atspalvį, sukuria aksominio švelnumo iliuziją. Auksinė makiažo taisyklė – rinktis pudrą, kurios spalva idealiai atitinka tavo veido odos atspalvį arba vienu atspalviu (bet ne daugiau!) tamsesnę.

LUMENE nuotr./PREMIUM BEAUTY priemonė maskuojanti raukšles
LUMENE nuotr./PREMIUM BEAUTY priemonė maskuojanti raukšles

Kreminė pudra SKIN COUTURE – tai makiažo pagrindo ir pudros derinys. Patogus naudoti, nebereikės tarpusavyje derinti atspalvių.

Biri pudra SKIN COUTURE itin lengva, suteikia makiažui švelnumo ir išbaigtumo.

LUMENE nuotr./LUMENE pudra
LUMENE nuotr./ LUMENE pudra

Bronzinanti pudra SKIN COUTURE – tai šiltas saulės bučinių spindesys ant odos.

Pudra LUMINOUS PLAY garantuos ypatingą odos švytėjimą visą dieną.

Įdegusios odos žavesį efektingiausiai pabrėš bronzinanti pudra su mineralais ARCTIC SUN. Matinis atspalvis padės išvengti odos blizgesio, o perlinis suteiks prabangaus švytėjimo. Pagaminta iš švelnių, nedirginančių sudedamųjų medžiagų, be talko, ji leidžia odai laisvai kvėpuoti, o joje esantis arktinis ametistas saugo odą nuo kenksmingo išorės poveikio.

4 „Lumene“ grožio žingsnis: Nupiešti reljefą

Tobulai paruošus veido odą belieka paryškinti veido linkius. Žaisdama skaistalais ir tamsesnio atspalvio pudra gali vienas veido vietas paploninti, kitas – pastorinti, vienoms suteikti daugiau išraiškingumo, kitoms – subtilumo. Tik nepamiršk juos išsklaidyti storu makiažo šepetėliu – kad spalvos susilietų, nesimatytų jų perėjimo linijų.

Itin smulkios tekstūros skaistalai SKIN COUTURE nugairins tavo skruostus šilto švytėjimo gūsiu. Jais taip pat gali šiek tiek parausvinti smilkinius, apatinį žandikaulį (taip suteiksi veidui griežtesnę, apibrėžtesnę formą).

Bronzinančia pudra ARCTIC SUN švelniai brūkštelėjusi per skruostus, nosį ir kaktą gali net blyškiausiam veidui dovanoti lengvučio atostogų įdegio iliuziją.


5 „Lumene“ grožio žingsnis: Prakalbinti žvilgsnį

Išraiškingas žvilgsnis gali pakerėti akimirksniu. Nuostabios akys suteiks tavo įvaizdžiui gyvumo, patrauklumo, paslapties.

LUMENE nuotr./PREMIUM BEAUTY  tušas
LUMENE nuotr./PREMIUM BEAUTY tušas

Kad išryškėtų tavo akių spalva, rinkis joms kontrastingą akių šešėlių spalvą (rudas akis paryškins žalsvi, alyviniai šešėliai, mėlynas – rusvų, oranžinių spalvų gama, pilkas – rausvi, žali, žalias – rusvi, tamsiai mėlyni). Naujo dizaino akių šešėliai ARCTIC DUET nudžiugins tave intensyvia, puikiai išliekančia spalva, švelnia, lengvai juos tepti ir maišyti leidžiančia tekstūra.

Akių liniją paryškinusi kontūriniu pieštuku nepamiršk ir antakių: spalvą ir norimą formą jiems suteikti padės antakių pieštukas EYEBROW GRAPHICS, o tobulą liniją išlaikyti leis „Lumene” vaškas antakiams formuoti.

6 „Lumene“ grožio žingsnis: Įrėminantis štrichas

O dabar – svarbiausia akimirka, paskutinis štrichas tavo akims: blakstienų tušas. Vos keletas potėpių – ir tavo žvilgsniui bus dailiai įrėmintas, taps labiau gundantis, paslaptingas ar tiesiog žaviai natūralus. Nuo ko tai priklauso? Be abejo, nuo tušo, kurį pasirinksi:

Tušas STAR EFFECT padovanos ilgas ir gražias, viršelio žvaigždės vertas blakstienas. „Protingas“ šepetėlis tolygiai padengia ir nesulipdo. 

LUMENE EXTRA VOLUME MASCARA suteiks blakstienoms maksimalios apimties, jos taps pastebimai storesnės ir ryškesnės.

Tušas EXTRA VOLUME BLACKEST BLACK dovanos ne tik maksimalią apimtį, bet ir ypač juodą spalvą.

Kelionėje ar beprotišku greičiu sukantis kasdienybės sūkuryje tavo akių žavesiu pasirūpins tušas ir akių apvadas 2 viename EYE GLAMOURISER – jis ne tik patogus naudoti, bet ir padės susikurti nepamirštamą įspūdį.

Tušas SENSITIVE EYES puikiai tiks turinčioms jautrias akis ir nešiojančioms kontaktinius lęšius. Jis bekvapis, testuotas Suomijos alergijos ir astmos asociacijos.

Maitinamojo blakstienų tušo PREMIUM BEAUTY sudėtyje yra tripeptidų ir šaltalankių aliejaus. Jis puoselėja, storina ir užriečia blakstienas.

Ieškančioms naujovių „Lumene“ sukūrė blakstienas riečiantį tušą BLUEBERRY CURL, vandeniui atsparų tušą BLUEBERRY WATERPROOF ir dramatišką apimtį suteikiantį tušą BLUEBERRY VOLUME. Visų šių priemonių sudėtyje yra arktinių mėlynių, kurios maitina ir stiprina blakstienas. Lankstus plastikinis šepetėlis pakelia ir užriečia, pastorina, bet nesulipina, taigi akys atrodo didesnės ir gražesnės.

LUMENE nuotr./LUMENE lūpų blizgis
LUMENE nuotr./LUMENE lūpų blizgis

7 „Lumene“ grožio žingsnis: Bučinys į lūpas

Kas gali būti paprasčiau, nei pasidažyti lūpas? Taip, jei išsirinkai tinkamiausius lūpų dažus. Jų spalvą turėtum derinti ne tik prie rūbų bei akių makiažo, be ir prie veido, akių, plaukų spalvos. Kuo šviesesnės prigimties esi – tuo vaiskesnės turėtų būti ir tavo lūpų dažų spalvos, o sodrūs atspalviai geriausiai pabrėš išraiškingą tamsiaplaukių grožį. Tiesa, tamsių, ryškių spalvų nerekomenduojama rinktis jei lūpos labai plonos. Ir nepamiršk pasidažiusi lūpas apatinės lūpos vidurį brūkštelėti lūpų blizgesio – tai suteiks joms putlumo.

LUMENE nuotr./LUMENE lūpų dažai
LUMENE nuotr./LUMENE lūpų dažai

Labai svarbu ne tik lūpų dažų spalva, bet ir tai, ar jie rūpinasi tavo lūpų grožiu. „Lumene“ rekomenduoja rinktis švelniai tavo lūpų odą puoselėjančius ir drėkinančius lūpų dažus:

Lūpų dažai CRANBERRY KISS: gali rinktis iš 28 intensyvių atspalvių vaiskius, kreminius arba perlamutinio žvilgesio lūpų dažus su spanguolių sėklų aliejumi, saugančiu nuo senėjimo.

Lūpų dažai BRIGHT SMILE lūpoms suteiks ryškų skaistų atspalvį ir taip trokštamo gundančio putlumo.

Patikima priemonė brandžiai odai – lūpų dažai PREMIUM BEAUTY. Tai 15 ilgai išliekančių intensyvių atspalvių dažai su maitinamuoju arktinių šaltalankių aliejumi, tripeptidais ir arktiniu vandeniu. Jie puikiai drėkina lūpas, suteikia joms putlumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius