Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip pasididinti penį namų sąlygomis

Naujų šiuolaikinių technologijų amžiuje galima ir be plastikos chirurgo pagalbos pasididinti penį namų sąlygomis, naudojant tam reikalui skirtas specialias priemones.
Pusnuogis vyras
Pusnuogis vyras / sxc.hu nuotr.
Temos: 2 Organas Seksas

Viena iš tokių – prietaisas, kuriam padedant galima ne tik pailginti penį, bet ir padidinti jo diametrą. Taip pat šia priemone  galima kiek pakoreguoti ir įvairius genitalijų defektus. Beje, šiuo prietaisėliu galima atstatyti net penio odelę, jei ji buvo apipjaustyta.

Lėtai stimuliuoja penio ląstelių dalijimąsi

Specialistų tvirtinimu, naudojant šią priemonę sustiprėja ne tik lytinis potraukis, bet ir erekcija. Tai taip pat padeda atsikratyti ir dažnai vyrus kamuojančio mažo penio komplekso, kuris pirmiausiai išprovokuoja labai menką savivertę.

Falo didinimo prietaisą – „ekstenderį“ („ilgintoją“) galima naudoti turint bet kokio dydžio penį. O taip pat, jei lytinis organas ir apipjaustytas. Žinoma, geriau būtų prieš naudojant šį prietaisą pasitarti su specialistu.

„Ekstenderis“ patogus tuo, kad jį galima pakankamai greitai užsidėti, po kelnėmis jo niekas nepastebės, aišku, jei jos nėra aptemtos. Ir naudoti jį galima bet kada.

Lytinį organą tempiantis prietaisas lėtai, bet aktyviai stimuliuoja penio audinius ir pagreitina šio organo ląstelių dalijimąsi. Prietaisą galima naudoti kasdien ir po kelias valandas. Metodo esmė – audinių tempimas, tuo pačiu skatinantis ir jų augimą. O jei panaudosite „ekstenderį“ maždaug pusvalandį prieš sueitį, tai partnerė bus pradžiuginta didesniu peniu ir ne erekcijos būsenoje.

„Ekstenderį“ sudaro du žiedai ir nedideli šarnyrai, skirti reguliuoti atstumui tarp žiedų. Prietaisas sukonstruotas taip, kad patogiai jaustųsi ir mažų lytinių organų savininkai. „Ekstenderiu“ tempiant falą, padidėja ne tik jo ilgis, bet ir diametras.

Efektyvumas priklauso nuo naudojimo trukmės

„Ekstenderis“ gaminamas iš ekologiškų medicinos pramonės medžiagų: plastiko, metalo, silikono. Atlikus klinikinius šio prietaiso eksperimentus buvo nustatyta, kad su šiuo aparatu, naudojant jį viso labo tik 2–3 mėnesius, vidutiniškai penį galima pailginti 25 proc. Šios priemonės naudojimas nedaro jokio neigiamo poveikio erekcijai ir netrukdo normaliai šlapintis. O efektyvumo lygmuo daugiausiai priklauso nuo to, kiek laiko ši priemonė bus nešiojama.

Lytinį organą tempiantis prietaisas lėtai, bet aktyviai stimuliuoja penio audinius ir pagreitina šio organo ląstelių dalijimąsi.Be to, mokslininkai, išanalizavę vienuolikos anksčiau atliktų tyrimų rezultatus, priėjo prie išvados, kad „ekstenderis“ yra pati efektyviausia „naminė“ penio ilginimo priemonė. Tyrėjų manymu, jis leidžia pasiekti geresnių rezultatų nei vakuuminiai prietaisai, įvairūs pratimai ar botokso injekcijos.

Chirurginės procedūros pavojingos dėl galimų komplikacijų

Italų mokslininkų atliktas tyrimas parodė, kad „ekstenderiu“ penį galima pasiilginti rizikuojant „mažiausiu šalutiniu poveikiu“, o vidutinis tokios procedūros rezultatas – papildomi 1,8 cm.

Mokslininkai atliko penkis tyrimus, kuriuose dalyvavo 121 chirurgiškai penį pasididinęs vyras ir 109 vyrai, kurie naudojo neoperacinius didinimo metodus, iš jų 72 naudojo „ekstenderius“.  Paaiškėjo, kad chirurginėmis procedūromis penis vidutiniškai buvo pailgintas nuo 1,3 iki 2,5 сm. O trijų skirtingų tipų „ekstenderiais“ – nuo 0,5 iki 2,3 сm.

Nedidelė dalis „ekstenderiais“ besinaudojusių vyrų tvirtino, kad po procedūrų ant savo lytinio organo pastebėjo mėlynių, šiek tiek pasikeitė jo spalva ar buvo juntamas maudžiantis skausmas. Tačiau, mokslininkų manymu, toks metodas vis tiek yra gerokai saugesnis nei chirurginė operacija. Mat chirurginės procedūros gali būti pavojingos pirmiausiai dėl galimų komplikacijų.

Daugeliui vyrų jų pasididžiavimas atrodo per mažas

Per tyrimą taip pat paaiškėjo, kad 37 vakuuminį prietaisą naudoję vyrai nepastebėjo jokių penio pokyčių net ir po pusmečio terapijos. Užtat kai kurie iš jų patyrė psichologinį malonumą. Tačiau  vienam vyrui atsirado hematoma. Kiti atlikti tyrimai parodė, kad botokso injekcijos suteikia tik laikiną efektą.

Tyrėjų tvirtinimu, kiekvienais metais pasaulyje vis daugiau vyrų kreipiasi į plastikos chirurgijos specialistus, kad šie padidintų penį. Anot specialistų, dauguma iš tų vyrų turi normalaus dydžio pasididžiavimą, tačiau iškreiptą suvokimą apie „standartus“.

Parengta pagal „Medical News Today“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius