-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip per išpardavimą išsirinkti tai, ko iš tikrųjų reikia

Sausis nors ir vienas šalčiausių žiemos mėnesių, tačiau ne viena moteris laukia jo trindama rankomis – iš karto po didžiųjų metų švenčių parduotuvėse prasideda išpardavimai. „The Daily Mail“ pateikia stilistės Eve Thomas patarimus, kaip nepasiklysti ir apsipirkti taip, kad būtumėte madingos ir ateinančius kelis sezonus.
Išpardavimas
Išpardavimas / 123RF nuotr.
Temos: 2 Mada Išpardavimas

10 dalykų, kuriuos patariama nusipirkti per išpardavimą:

  1. Kostiuminės siauros kelnės su kantais. Manoma, kad jos bus ateinančio sezono hitas – madingiausios bus siauros, nukirptos ties kauliukais. Kadangi tai klasikinio stiliaus kelnės, jas bus galima nešioti ne vieną sezoną.
  2. Odinis sijonas – tai nauja pamaina keletą sezonų prieš tai karaliavusioms odinėms kelnėms. Galite rinktis arba klasikinį juodos spalvos, arba drąsesnių spalvų sijonus. Nebijokite eksperimentuoti su siluetais – madingi tiek klasikinio kirpimo, tiek klostuoti, plazdantys vėjyje ar dar kitokie.
  3. Ryškūs raštai vis dar neišeina iš mados – rinkitės drabužius su į akį krentančiais ornamentais, ryškiomis pavasariškomis spalvomis.
  4. Kostiuminis švarkas – tai dar vienas ateinančio sezono hitas. Jis puikiai derės su siauromis kelnėmis iki kulniuko.
  5. Juodi aukštakulniai smaila nosimi. Įkvėpimo semkitės iš Isabelos Marant smailianosių aukštakulnių.
  6. Didžiuliai dryžiai. Jie karaliavo Marco Jacobso 2013-ųjų pavasario–vasaros kolekcijoje. Geriausiai atrodys sodrios juodos ir skaisčios baltos spalvų kombinacija.
  7. Ryškios, drąsios spalvos. Ieškokite ryškiai geltonų, žalių, rožinių ar kitokių ryškių spalvų drabužių.
  8. Vienodi raštai nuo galvos iki kojų. Nebijokite derinti vienodų raštų – tiek viršus, tiek apačia gali būti vienodi, ypač margi, raštuoti kostiumai.
  9. Maža rankinė. Ieškokite nedidelės dailios rankinės su ilga siaura rankena, nešiojamos per petį.
  10. Leopardo raštai. Jie vyravo ne vieno dizainerio šių metų pavasario–vasaros kolekcijoje. Madingi leopardo raštais marginti tiek drabužiai, tiek batai ar aksesuarai.

Pirkiniai, kurių per išpardavimą geriau vengti:

  1. Bet kas, kuo apsivilkusi nesijaučiate stulbinamai. Jeigu gražiai sau neatrodote dabar, tai tikrai neatrodysite ir vėliau.
  2. Netinkantis dydis. Ypač jei tai yra batai – nebus patogūs nei per maži, nei per dideli, o kojos dydžio nepakeisi. Nesusiviliokite labai žema kaina ir nepirkite ne savo dydžio drabužių ar avalynės.
  3. Ne jūsų stilius. Nepirkite net ir labai madingų drabužių, jeigu savęs jais apsirengusios neįsivaizduojate, jie ne jūsų stiliaus. Pirkite tik tai, ką žadate nešioti ne vieną kartą.
  4. Nepirkite to, ką jau ir taip turite. Maža juoda suknelė nors ir madinga visada, tačiau jums nereikia kelioliktos juodos suknelės. Išdrįskite išbandyti ką nors naujo.
123RF nuotr./Išpardavimas
123RF nuotr./Išpardavimas

Naudingi patarimai prieš iškeliaujant į parduotuves

Būkite pasiruošusi apsipirkimui – susidarykite sąrašą, ko labiausiai reikia ar ko norėtumėte. Jeigu jums nereikia kelnių, tai ir stenkitės negaišti laiko jas apžiūrinėdama ar matuodamasi.

Iš anksto nusistatykite sumą, kurią leisite sau išleisti per išpardavimą, kad paskui nereikėtų verstis per galvą laukiant atlyginimų dienos. Juo labiau nemokėkite už pirkinius kreditine kortele – paskui dar ilgai gali tekti padenginėti skolas.

Pradėkite apsipirkimą nuo klasikinių drabužių. Kiekviena moteris savo spintoje turėtų turėti tokius drabužius kaip balti marškiniai, juodi aukštakulniai, kašmyro megztukas, odinė striukė ir juoda maža suknelė. Išpardavimas yra puiki proga tokius drabužius įsigyti arba atsinaujinti, nes jie bus madingi visada ir tiks bet kuriai progai.

Jeigu norite savo spintą papildyti dizainerio kurtais drabužiais, pasidarykite namų darbus. Pirkite tik tai, kas yra jau tapę dizainerio išskirtinumo ženklu, pavyzdžiui, ieškokite „Burberry“ lietpalčių ar raudonų „Valentino“ drabužių. Sekite garsių mados namų išpardavimus internete ir jeigu pastebėsite, kad jūsų norimas drabužis nukainotas, naudokitės proga, nes daugiau tokios gali ir nepasitaikyti.

Žiūrėkite į priekį, arba kaip sakoma, roges ruoškite vasarą. Dabar yra puiki proga kur kas pigiau nusipirkti šiltų žieminių drabužių – megztinių, paltų ir pan. Juk dažnai atėjus šaltam rudeniui ar žiemai esame priversti brangiai mokėti už šiltus drabužius iš naujos kolekcijos, taigi nepražiopsokite progos!

Išpardavimas yra puiki proga apsilankyti ir tose parduotuvėse, į kurias paprastai neužsukate. Gal rasite gražių ir kokybiškų drabužių tose parduotuvėse, kurios įprastai jums būna per brangios.

Jeigu pamatėte drabužį, kuris jums ir tinka, ir labai patinka, pirkite jį iš karto – per išpardavimą geri drabužiai ilgai nekabo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius