Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip Rolandas Lavinskas pelnė Irmos Jurgelevičiūtės meilę

LNK laida „Nuo... Iki...“ pakalbino dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės dabar jau buvusį sužadėtinį Rolandą Lavinską.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Noriu, kad Irma ir Andrius paliktų mane ramybėje. Neketinu dalyvauti jos ir Andriaus Šedžiaus reklaminėje akcijoje“, –  pirmadienį gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki...“ prisipažino buvęs dainininkės I.Jurgelevičiūtės vyras R.Lavinskas.

Trumpai papasakojęs apie vyrišką pokalbį telefonu su parlamentaru A.Šedžiumi (po to, kai Irma buvo nufotografuota pusnuogė Šedžiaus namuose), už dvigubą žmogžudystę teistas R.Lavinskas prisiminė ir kai kurias meilės romano su Irma detales.

Vyras teigia šiuo metu visiškai išbraukęs Irmą iš savo gyvenimo ir dėl jos nekovosiąs. Jis taip pat prisipažino, kad padėjo mylimai moteriai išpręsti kai kurias sveikatos problemas (suprask, atpratino nuo svaigalų ir kitų kvaišalų). 

Paklaustas, kaip, būdamas už grotų, rodė žinomai moteriai dėmesį, R.Lavinskas prisipažino, kad jam padėjo draugai, kurie buvo laisvėje. Jie perduodavo Irmai netgi gėlių, dažniausiai rožių. Žinoma, ir pats Rolandas daug su Irma bendravo ilgųjų pasimatymų kalėjime metu. Ir tai nebuvo, anot Rolando, vien seksas, daug laiko būdavo skiriama pokalbiams apie gyvenimą, apie tai, kaip vedybos su kaliniu gali pakeisti dainininkės gyvenimą.

Vienas meilės romano epizodas itin įdomus. Tai Irmos gimtadienis. Būdamas už grotų R.Lavinskas norėjo nustebinti mylimą moterį, todėl Šilainių mikrorajone Kaune (ten gyvena Irma) surengė tikrą fiestą. Irmai grojo samdytas smuikininkas, Rolando draugai supirko fejerverkus, tortą. Pasak garsiojo kalinio, visas rajonas išėjo pasižiūrėti, kas čia darosi.

R.Lavinskas taip pat prasitarė, kad sužieduotuvių žiedelį Irmai įteikė per draugą. Tačiau daugiau meilės romano ir skyrybų detalių atskleisti nenorėjo, nes yra davęs Irmos mamai pažadą ir stengiasi jo laikytis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius