-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 08 /18:08

Kalbos Seimo koridoriuose: Radžis Aleksandrovičius svarsto apie Seimo nario mundurą

Anksčiau politikos kratęsis ir kategoriškai savivaldybių tarybų rinkimuose dalyvauti atsisakęs dainininkas Radžis Aleksandrovičius atsidūrė politinių partijų taikinyje. Kaip pranešė 15min.lt šaltiniai Seime, vis garsiau sklando kalbos, kad atlikėjas dalyvaus 2012-ųjų Seimo rinkimuose. Tiesa, su kokia partija, kol kas neviešinama, pats Radžis tokias kalbas griežtai neigia.
Radži
Radžis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Anonimu panoręs išlikti parlamentaras užsiminė, kad kitąmet vyksiančių rinkimų kandidatų sąrašuose išvysime ir iš sceninio gyvenimo pažįstamų vardų, konkrečiau – Radžį Aleksandrovičių.

Anksčiau 24-erių Radžis žurnalui „Privatu! + TV gidas“ pasakojo, kad jį tapti partijos nariu ir dalyvauti šių metų vasario pabaigoje vykusiuose savivaldybių tarybų rinkimuose itin atkakliai ragino politikos senbuvis Viktoras Uspaskichas. Tuomet teigta, kad Darbo partijos lyderis net siūlė Radžiui už tai keliasdešimties koncertų turą ir 200 tūkst. Lt. „Ką aš toje politikoje daryčiau? Juk nieko šioje srityje neišmanau. Pinigais manęs nesuviliojo. Man už viską svarbiau mano muzikos gerbėjai“, – tada kategoriškas buvo Radžis.

Žinomiausia atlikėjo gerbėja, akylai jo gyvenimą sekanti Raisa Šarkienė šįsyk buvo nebyli. „Kas jums sakė, kad mes bendraujame? Tokių dalykų aš nežinau...“ – skubėjo pokalbį nutraukti moteris.

Papildyta 18.07 val.: Radžis Aleksandrovičius pats susisiekė su 15min.lt redakcija ir patikino, kad kalbos apie galimą jo kandidatavimą į Seimą – iš piršto laužtos. „Aš neisiu į Seimą, tai visiška nesąmonė, neįsivaizduoju, kas galėjo taip sugalvoti. Aš apie tai nė negalvoju, su Seimo nariais nebendrauju. Čia eiliniai pletkai, manęs darbas Seime nedomina“, – bėrė atlikėjas, stebėdamasis, kaip kitiems galėjo kilti tokių minčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius