Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdiniame L.Salasevičiaus vakarėlyje – daugiau nei 100 madam: žvaigždės šėlo latino ritmu

„Šiandien madam tikrai pareis vėliau. Tikrąją šių žodžių prasme“, – tokiais žodžiais apie penktadienį savo organizuotą vakarėlį kalbėjo Liutauras Salasevičius. Artėjant Naujiesiems dizaineris nusprendė suburti daugiau nei 100 kviestinių svečių – ištikimiausioms savo klientėms surengė kalėdinę fiestą Lotynų muzikos ritmu.
Liutauras Salasevičius ir Inga Budrienė, Viktorija Siegel, Inga Stumbrienė, Monika Šedžiuvienė, Oksana Pikul-Jasaitienė
Vakaro svečiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sostinės klubas „Pabo Latino“ vienam vakarui virto ištikimiausių L.Salasevičiaus kūrybos gerbėjų meka – šventinio renginio nepraleido ilgametės jo bičiulės, tarp kurių – ir žinomos moterys, ne vieną jų atlydėjo ir antrosios pusės.

Tarpušventy susitikti šioje erdvėje jau tapo kone tradicija, mados kūrėjas čia panašų vakarėlį organizuoja antrus metus iš eilės.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Viktorija Siegel

Pasak jo, visuomet smagu susiburti draugėn, o ypač – didžiųjų metų švenčių proga. „Pagalvojau, kodėl gi nepadarius vakarėlio ne tik žvaigždžių paradui, bet ir visoms mano klientėms – buvusioms nuotakoms, draugėms, jų yra labai daug. Norėjau, kad visos madam susirinktų smagiai pašėlti – ištrūktų iš kūčiukų ir silkių maratono, atvyktų pašokti ir grįžtų – paryčiais, kaip ir skelbia mano mados namai „Madam pareis vėliau“, – 15min kalbėjo L.Salasevičius.

Tačiau jis pats nusprendė išlįsti iš laisvalaikio drabužių ir šiai progai išsitraukė iš spintos retai kada dėvimą klasikinį kostiumą.

„Kostiumą vilkiu tik ypatingomis progomis, o šiemet supratau, kad nenoriu rengtis jokio džemperio ar mėgstamų odinių kelnių, supratau, kad noriu pasipuošti“, – linksmai komentavo mados kūrėjas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Liutauras Salasevičius ir Inga Budrienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Liutauras Salasevičius ir Inga Budrienė

Vakaro šeimininku tapęs dizaineris prasitarė, kad dauguma viešnių šiam renginiui rinkosi jo kurtus drabužius, pasipuošė jo suknelėmis. Tačiau tai esą nebuvo privaloma, čia esą daug svarbiau nusiteikti smagiai pašėlioti.

„Šokiai latino muzikos klube – visų moterų svajonė, visos nori normaliai pasitūsinti“, – linksmai sakė jis.

Vakaro metu susirinkusiems svečiams buvo pristatyta ir muzikinė programa – čia koncertavo po 20 metų į Lietuvą iš Čikagos grįžusi atlikėja Gailė, daugeliui geriau žinoma slapyvardžiu Aldegunda, į sceną žengė ir geros L.Salasevičiaus bičiulės, jo ištikimos klientės, grupės „Pupytės“ (OMG) narės Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė.

Vakaro staigmena tapo dar nematyta grupės merginų apranga – L.Salasevičius atlikėjoms sukūrė naujus sceninius drabužius.

Su trenksmu senus metus palydintis dizaineris naujus pasitiks ne ką mažiau įdomiai. Jis prasitarė jau besiruošiantis svarbiam projektui – sušilus orams savo naują drabužių kolekciją ketina pristatyti Austrijoje.

„Ruošiamės, puošiamės, labai laukiu šio naujo starto. O šiaip šiemet šventės, kaip ir visuomet – paskendę darbuose“, – 15min pasakojo jis.

Vakaro akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius