Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valkininkų žmonės Kalėdų stebuklus kuria patys

Kalėdos ‒ didžiausias stebuklas ir labiausiai laukiama metų šventė, kai norisi visiems dovanoti šilumą, dėmesį, meilę, susitelkti ir sukurti kažką prasmingo kartu. Todėl Valkininkų kultūros centro direktorės Jolantos Molienės paskatinti miestelio bendruomenės nariai dar nuo rugsėjo mėnesio ėmėsi svarstyti, kaip papuošti gražiausioms metų šventėms miestelio skverą ir Kalėdų eglutę, kad visi galėtų pasidžiaugti laukimo nuotaika ir pasigėrėti išgražėjusiu miesteliu.
Valkininkų centrą papuošė Kalėdų eglė ir kitos grožybės
Valkininkų centrą papuošė Kalėdų eglė ir kitos grožybės

Valkininkų gyventojai buvo pakviesti prisidėti finansiškai prie idėjų įgyvendinimo. Prie šios iniciatyvos prisijungė ne tik Valkininkų, bet ir aplinkinių kaimų ‒ Degsnių, Dargužių ir kitų vietovių ‒ gyventojai.

Tad dabar Valkininkų skverą puošia septynių metrų žaliaskarė. Valkininkų gimnazijos moksleivių pagaminti žaisliukai jaukiai įsitaisė ant tvorelės, juosiančios eglutę. Skverą taip pat puošia dvi tamsoje spindinčios arkos, keturios mažos skarotos eglutės, o šalia jų susirinko puikus elniukų, stirniukų, šerniukų būrys.

O kaip gi be kalėdinio pašto? Taip, šiais metais Valkininkuose yra ir jis. Be to, skvere skamba ir užburianti kalėdinė muzika. Tiek vaikams, tiek suaugusiems be galo didelį įspūdį palieka kalėdinės sūpynės. Puošiant skverą buvo iškabinta net daugiau nei pusantro kilometrų kalėdinių girliandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius