Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaltinimai Monikai Šalčiūtei: „Pabėgo iš nuomoto buto jį apgadinusi ir nesumokėjusi skolų“

Monikai Šalčiūtei – nemalonūs kaltinimai. Dvejus metus butą iš Liudmilos Kubilės nuomojusis mergina pabėgo nesusimokėjusi mokesčių ir apgadinusi ten esančius daiktus.
Monikos Šalčiūtės nuomotas butas
Monikos Šalčiūtės nuomotas butas / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

15min Jungtiniuose Arabų Emyratuose gyvenanti Liudmila Kubilė pasakojo, kad pastaruosius dvejus metus savo butą sostinės Gynėjų gatvėje nuomojo Monikai Šalčiūtei.

Tiesa, pati buto savininkė su Monika nebendravo ir tik neseniai sužinojo, kas tokia jos bute gyveno – visus reikalus tvarkė Liudmilos agentas.

„Į Lietuvą grįžtu nedažnai. Dabar neseniai grįžau ir sužinojau, kad Monika staiga sumanė buto nebesinuomoti. Viskas kaip ir būtų gerai, bet ji pabėgo mano būstą apgadinusi ir nesumokėjusi skolų“, – 15min pasakojo buto savininkė.

Asmeninio albumo nuotr./Monikos Šalčiūtės nuomotas butas
Asmeninio albumo nuotr./Monikos Šalčiūtės nuomotas butas
Asmeninio albumo nuotr./Monikos Šalčiūtės nuomotas butas
Asmeninio albumo nuotr./Monikos Šalčiūtės nuomotas butas

Pasak Liudmilos Kubilės, iš pradžių su Monika buvo bandyta kalbėtis gražiai – tarėsi ir agentas, ir pati savininkė. Tačiau nesėkmingai – mergina galiausiai dingo kaip į vandenį.

„Agentas pasakojo, kad buvo mėnesių, kai ji nemokėdavo nuomos. Žinau, kad jis turėjo su ja konfliktų per visą šį laiką... O dabar ji ėmė rašinėti dar ir nesąmoningas žinutes, gąsdino mokesčių inspekcija.

Su ja šnekėtis ir aš bandžiau, susirašinėjau, atrodė, kad viskas bus gerai. Tiesiog pasakiau, kad sumokėtų skolą už komunalinius mokesčius ir sutvarkytų butą. Monika su viskuo sutiko, bet galiausiai dingo, nebeatsako man. Jau nekalbant apie tai, kad pagal sutartį, ji turi man dar sumokėti baudą, kad taip staiga nutraukė sutartį“, – pasakojo moteris.

Net buto raktų, pasak Liudmilos, Monika neišdrįso pati atiduoti: „Ji turėjo susitikti su agentu sutartu laiku, pasirašyti perdavimo aktą. Atėjęs agentas rado laiškelį, kad raktai palikti name esančiame restorane.“

O išvydę, kaip dabar atrodo butas, tiek agentas, tiek Liudmila sako išsigandę: „Butas yra Gynėjų gatvėje, Vilniaus vartuose, tai yra prestižinė vieta. Ką ji paliko bute, siaubas...“

Asmeninio albumo nuotr./Monikos Šalčiūtės nuomotas butas
Asmeninio albumo nuotr./Monikos Šalčiūtės nuomotas butas

Beje, Liudmilai taip pat naujiena tapo tai, kad Monika Šalčiūtė bute augino didelį šunį. Pasak buto savininkės, jai apie tai pranešta nebuvo. O būtent dėl augintinio namai pilni plaukų, subraižytos, patamsėjusios kai kur grindys. Taip pat palikta netvarka, šiukšlės, išlaužta spintelė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Šalčiūtė augins išsvajotą japonų akitą: jau renka jam vardą

Kol kas sumos, kurią Monika yra skolinga, Liudmila įvardinti negali. „Kadangi ją paduodu į teismą, turi atvažiuoti oficiali kompanija, kuri įvertins žalą. Ten ir grindims, ir baldams žala padaryta... Kai atidavėm jai butą, pasirašėme oficialų priėmimo aktą. Tai, ką ji paliko, smarkiai skiriasi...

Aš jau paskambinau į kompaniją, kuri išvalytų namus nuo šuns kvapo ir plaukų – kainuos 800 eurų... Jeigu aš kviesiu kažką gyventi į tą butą, kas yra alergiškas šunims, turiu tiek pati sumokėti iš savo kišenės...“ – kalbėjo Liudmila.

Asmeninio albumo nuotr./Monikos Šalčiūtės nuomotas butas
Asmeninio albumo nuotr./Monikos Šalčiūtės nuomotas butas

Liudmila Kubilė žada Moniką Šalčiūtę į teismą paduoti Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

„Aš jau 25-erius metus ten gyvenu, ten visas mano turtas deklaruotas, ją ten į teismą ir paduosiu. Tiesiog teismas nuosprendį priims Jungtiniuose Arabų Emyratuose, o jį Monika vykdys Lietuvoje“, – 15min pasakojo Liudmila Kubilė.

15min su Monika Šalčiūte susisiekti nepavyko – mergina nekėlė ragelio ir neatsakė į žinutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius