-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kalush Orchestra“ koncertą perkėlus iš ASG arenos, A.Mamontovas svarsto elgtis taip pat

Prie ukrainiečių grupės „Kalush Orchestra“ sprendimo nerengti koncerto „Avia Solutions Group“ arenoje, svarsto jungtis ir lietuvių atlikėjas Andrius Mamontovas. Dainų autorius paskelbė, kad ketina perkelti savo rugsėjo 3 dienos koncertą iš „Avia Solutions Group“ arenos į kitą erdvę.
„Kalush Orchestra“ ir Andrius Mamontovas
„Kalush Orchestra“ ir Andrius Mamontovas / Ernestos Čičiurkaitės ir Scanpix nuotr.

Ketvirtadienį bilietus į renginius platinanti įmonė „Bilietai.lt“ paskelbė, jog „Eurovizijos“ konkursą laimėjusi Ukrainos grupė „Kalush Orchestra“ savo koncertą „Aš esu Ukraina“ Lietuvoje perkelia iš Vilniaus į Kauną. Birželio 16-osios dienos koncertas, turėjęs vykti „Avia Solutions Group“ arenoje, persikelia į naują vietą – Žalgirio areną.

Toks grupės sprendimas nulemtas dėl „Avia Solutions Group“ arenos siejimo su Kremliaus režimu.

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Kalush Orchestra“
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Kalush Orchestra“

Šis vaikinų grupės „Kalush Orchestra“ poelgis įkvėpė ir Lietuvos dainininką Andrių Mamontovą pasekti jų pavyzdžiu.

Atlikėjas socialiniame tinkle „Facebook“ penktadienio vakare pranešė, kad jo koncertas „Kitoks pasaulis“, turėjęs vykti „Avia Solutions Group“ arenoje, galimai bus perkeltas į lauką.

„Mieli bičiuliai. Svarstau apie savo rugsėjo 3-ios koncerto Vilniuje perkėlimą į atvirą lauką. Kadangi tai gan kompleksiškas techninis ir logistinis procesas, daugiau informacijos turėsiu artimiausiu metu. Be jokios abejonės, bilietai, kuriuos jau pirkote – galios“, – rašė A.Mamontovas.

A.Mamontovo mintys apie koncerto perkėlimą į kitą erdvę buvo sutiktos palankiai. Į įrašą sureagavo ir politikos analitikas Marius Laurinavičius.

„Andrius Mamontovas rodo pavyzdį! Jis pirmas iš Lietuvos žvaigždžių demonstruoja, kad nenori nei pats jokiu būdu būti siejamas su Prigožino lėktuvų remonto dirbtuvėmis, nei prisidėti prie tų Prigožino lėktuvų remonto dirbtuvių reklamos bei jų finansinio stiprinimo.

Verta pabrėžti, kad Andrius sureagavo žaibiškai. Kai tik pranešta, jog Oleg Surajev iniciatyva Prigožino lėktuvų remonto dirbtuvių arenoje atsisakė koncertuoti ukrainiečiai Eurovizijos laimėtojai „Kalusha Orchestra“ aš pats kreipiausi į Andrių. Ir iš karto sulaukiau atsakymo, kad jis jau kreipėsi į savo koncerto organizatorius dėl koncerto perkėlimo iš tos grėsmę Lietuvos nacionaliniam saugumui keliančios bendrovės vardu pavadintos arenos.

Dabar jau pats Andrius informavo savo gerbėjus, jog koncerto vieta keičiasi!

Tikėkimės, kad tai taps pavyzdžiu ir visiems mums – tiek Andriaus kolegoms iš muzikos ir šou verslo pasaulio apskritai, tiek sporto varžybų rengėjams ir dalyviams, tiek paprastiems žmonėms, kurie galbūt du kartus pagalvos prieš eidami į areną, kuri priklauso grėsmę Lietuvos nacionaliniam saugumui keliančiai bendrovei bei tą bendrovę reklamuoja.

Bent jau karo sąlygomis mes tikrai privalome apsispręsti, kiek mums patiems yra svarbus nacionalinis saugumas“, – feisbuke rašė M.Laurinavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius