Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karantinas nesutrukdė švęsti Helovino: pamatykite, kaip jam ruošėsi žinomi žmonės

Lietuvoje Helovino šventė, atrodo, vis labiau įgauna pagreitį. Įsisuko ji kaip niekada ir žinomų žmonių namuose. Taip, taip, šiais metais karantinas ir dėl jo sugriežtintos taisyklės visus vakarėlius iš miesto perkėlė į namus. Bet, panašu, kad liūdėti žvaigždės tikrai nesiruošia. 15min pasižvalgė, kas spalio 31-ąją vyksta socialiniuose tinkluose. Žvilgtelkite ir jūs į geriausius atrastus perliukus.
Indrė Burlinskaitė, Jurga Anusauskienė, Karolina Meschino
Indrė Burlinskaitė, Jurga Anusauskienė, Karolina Meschino / „Instagram“ nuotr.

Indrės Kavaliauskaitės namai šiais metais pasipuošė ne tik ryškiais rudos bei žalios spalvų balionais, bet ir tikrų tikriausiu skeletu bei iš popieriaus pagamintomis moliūgų dekoracijomis. Instagrame žinoma moteris pasidalijo ir nuotrauka, kurioje pozuoja su mėlynos spalvos peruku. Šalia jos negalima nepastebėti ant laiptų pastatytų ir į akis krentančių Helovino atributų – žvakių. Atrodo Indrė šiais metais tikrai padirbėjo iš peties, namus papuošė odą priverčiančiomis šiurpti detalėmis.

View this post on Instagram

????

A post shared by Indre Morkuniene (@kavaliauskaite) on

Nuomonės formuotoja Karolina Meschino šiais metais pasidavė baltos spalvos magijai. Mergina instagrame pasidalijusi nuotrauka, kurioje pozuoja su peruku ir baltais kontaktiniais lęšiais, įbaugino ne vieną sekėją. Komentaruose pasipylė jų pagyrimai už nepriekaištingą Helovino įvaizdį. Vėliau mergina sakė bandžiusi įkūnyti superheroję Storm iš „X-Men“.

Išsižioti iš nuostabos šiemet privertė ir Jurga Anusauskienė įkėlusi nuotrauką su nepriekaištinu helovynišku įvaizdžiu. Moteris instagrame paatviravo, kad Helovinas – viena mano mėgstamiausių jos švenčių.

„Bet karantinas yra karantinas! Todėl likite saugūs namie, nes kitaip ateisiu ir išsivesiu su savimi“, – juokaudama rašė Jurga.

„Kai nesidažau, tai nesidažau. Bet kai pasidažau, tai kad visi pastebėtų! Būtų nepadoru nesusikurti Halloween makeup’o. Labanakt“, – instagrame rašė Laura Žvagulienė.

Heloviną namuose šiais metais švenčia ir Mazalų šeima. „Beveik gyvi. Ir pirmasis mūsų Helovinas. Tikrai, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą! Jei ne koronavirusas, vargu, ar būtų nutikęs šis pirmas kartas! Ačiū visiems už tokį stiprų palaikymą! Mes jau pakilome iš lovų“, – džiugiomis žiniomis dalijosi Laura po šeimynine nuotrauka, kurioje – šventiškai persirengęs jos vyras ir vaikai.

O Inga Stumbrienė spalio 31-ąją įkūnijo lėlę Barbę, tiesa, kiek kitokią – helovynišką.

Helovino nakties paslaptis bando įminti ir Druskininkuose gyvenanti sporto trenerė Indrė Burlinskaitė. Žinoma moteris sulaukė daug sekėjų pagyrimų už fotografiją, kurioje negalima nepastebėti jos kaklu srūvančios kraujo imitacijos.

„Žinau, ką veikei aną vasarą“, – rašė Indrė. Panašu, kad jai puikiai pavyko atspindėti gerai žinomo siaubo filmo nuotaiką.

O brolių Lavrinovičių namuose laukia tikras moliūgų vakarėlis. Instagrame jie dalijosi šios išskaptuotos daržovės nuotraukomis ir užtikrino, kad yra pasiruošę švęsti.

Darbščiųjų rankų būrelį šiais metais lankė ir 15min „Vardų“ rubrikos žurnalistė Kristina Kanevičiūtė. Su kolegomis ji šeštadienį pasidalijo savo „moliūgėliu“, kurį pjaustė ilgiau nei porą valandų.

Stopkadro ir asmeninio albumo nuotr./Elmo gif'as ir Kristinos Kanevičiūtės „moliūgėlis“
Stopkadro ir asmeninio albumo nuotr./Elmo gif'as ir Kristinos Kanevičiūtės „moliūgėlis“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius