-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karinos Krysko šypsenų – pilnos televizijos

TV3 dar prieš savaitę paskelbė, kad vasario pabaigoje pasirodys nauja gyvenimo būdo laida, į kurios vedėjos kėdę sės šokėja, dainininkė, grupės „69 danguje“ narė Karina Krysko. Jos užimtumas televizijoje pasiekė apogėjų...
Žavioji Karina Krysko
Žavioji Karina Krysko / Tomo Urbeliono/BFL nuotr.

Praėjusį sezoną K. Krysko vedė, tiksliau — vairavo, LNK „Pinigų taksi“, sublizgėjo šou „Šok su žvaigžde“, vėliau dalyvavo šokių „Eurovizijoje“ ir pradžiugino visą Lietuvą ketvirtąja vieta, su grupe „69 danguje“ išleido pirmąjį to paties pavadinimo albumą.

Šiemet dukart dalyvavo „Dainų dainos“ konkurse — su savo grupės merginomis ir duetu su dainininku Milanno. Prizinę — trečiąją vietą — užėmė kaip grupės narė. Šiais metais TV laidos „Mados reidas“ žiūrovų išrinkta stilingiausia moterimi, o „Delfi“ skaitytojai tradiciniuose rinkimuose išrinko seksualiausia pramogų pasaulio moterimi.

Atrodo, kad Kariną Krysko, kuri jau senokai sukasi scenoje su grupe „69 danguje“, visi vienu metu tarsi pamatė iš naujo.

Karina laukiama visur

Atrodo, kad Kariną Krysko, kuri jau senokai sukasi scenoje su grupe „69 danguje“, visi vienu metu tarsi pamatė iš naujo. Tačiau tai gali atsisukti prieš pačią televizijos ir scenos žvaigždę, ir jau, galima sakyti, atsisuko. Jau nekalbant apie pavojų, kad kokios nors žvaigždės žiūrovams pasidaro „per daug“, ji įsipyksta iki koktumo. Lengvinanti aplinkybė yra ta, kad Karina Krysko garsėja ne skandalais, o darbais, jei taip galima pasakyti apie kupiną blizgesio šou verslą. Mažai žinome apie jos širdies draugus, automobilius, nulūžusius nagus ir batelių kulniukus — daugiau stebime, kaip ji vis ką nors laimi...

Vienas leitmotyvas — klausimai, kada įvyks vestuvės su šokėju S. Skambinu, su kuriuo susipažino šokdami poroje, į kokias nors ilgesnes skandalingas istorijas taip ir neišsiplėtoja... Karina Krysko šypsosi savo nuginkluojančia šypsena, ir tiek... Tiesa, yra užsiminusi, kad norėtų iki 30 metų susilaukti vaikų, nes nenorėtų būti sena mama. (Dėl viso pikto parašysime, kad Karina trisdešimtmečio sulauks 2011 m. gegužę.)

Tačiau faktas lieka faktu — mūsų televizijų vadovai nelinkę dalytis žvaigždėmis: vienos tam tikrą laiką priklauso konkuruojančiai vienai, kitos — kitai televizijai, ir „apsikeitimas“ vyksta gana lėtai, o vienu metu „būti“ keliose televizijose retai kam leidžiama — vien jau dėl to kanalo atpažįstamumo, mat žiūrovas, net nematydamas kanalo logotipo, turi žinoti, ką žiūri: jei vienas veidas — tai LNK, jei kitas — TV3 ar LTV.

Viena iš išimčių — Karina Krysko, dėl kurios LNK ir TV3, matyt, nutarė nesipykti ir palikti viską taip, kaip yra. Pasak LNK atstovo G. Malaškevičiaus, LNK projekte ji dalyvaus kaip dainininkė, o TV3 dirbs kaip laidos vedėja. Paklaustas, ar prisimenąs panašų atvejį, jis prisiminė... vėl tą pačią Kariną, kuri pernai vedė laidą LNK ir dalyvavo LTV organizuojamoje atrankoje į šokių „Euroviziją“. TV3 atstovė R. Markeliūnaitė taip pat sakė, kad televizija nei susiklosčiusiai situacijai, nei asmeniškai Karinai Krysko jokių pretenzijų neturi.

Džiaugiasi turinti daug darbo

Pati Karina sako, kad, matyt, toks jau jos charakteris, kad nuolatos kur nors įsivelia, nes nenustygsta vietoje ir visko griebiasi su entuziazmu. Be to, dabar, kai daugelis pramogų verslo atstovų skundžiasi turintys mažiau darbo (šiek tiek sumažėjo pasirodymų ir „69 danguje“ merginoms), jai juo labiau džiugu, kad turi daug įdomios veiklos. Be to, iš tikrųjų darbo nėra tiek daug, kaip galbūt atrodo žiūrovams.

Dainininkė ir šokėja neigia, kad puola dirbti to, ką tik jai pasiūlo, visai nesirinkdama projektų. Anaiptol — nesutiktų vesti skandalų ir apkalbų laidų, nuo kurių jau koktu darosi. „Paradoksas, — šypsodamasi sako ji, — kad dvejus metus iš eilės teko atsisakyti dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“ — tikrai labai smagiame ir kūrybingame projekte. Paprasčiausiai neturėjau laiko.“

TV3 laida „Kai norisi geriau“ jai patiko tuo, kad joje pasakojama apie ambicingus, įdomius žmones, jų gyvenimo būdą. Nors ji tik pristatys siužetus, bet vis tiek suksis įdomaus gyvenimo sūkuryje. Patirties jai turėtų užtekti, nes vedant „Pinigų taksi“ Karinai buvo daug sunkiau — vienu metu reikėjo ir vairuoti, ir kalbėti, ir klausytis, ką kalba keleiviai.

Apskritai ir praėję, ir šie prasidėję metai Karinai nėra jokia išimtis. „Nors kiekvienais metais man atrodo, kad jau būtent šiais metais aš tokia užimta, kad nėra nė laisvos minutės. O kai metai praeina, atrodo, kad praėjusiais metais nieko neveikiau, palyginti su dabartiniais“, — sako „69 danguje“ narė.

Iš tikrųjų dainininkė aktyviai sukasi eteryje gal tik pastaraisiais metais, tačiau ji nuolatos dar prasimano veiklos, kuri ne taip krinta į akis (sakykim, animacinių filmų garsinimas) arba visai lieka už kadro — moko vaikus šokti, mat Vilniaus konservatorijoje ji yra baigusi choreografijos specialybę, tad yra profesionali šokėja ir šokių mokytoja.

Šiemet Karina išrinkta stilingiausia ir seksualiausia moterimi, tačiau šių titulų ji nesureikšmina ir sako likusi tokia pati, kaip buvo.

Seksualiausia ir stilingiausia

Kaip jau minėjome, šiemet dainininkė ir šokėja Karina Krysko išrinkta stilingiausia ir seksualiausia moterimi, tačiau šių titulų ji nesureikšmina ir sako likusi tokia pati, kaip buvo. Tokie titulai šiek tiek paglosto savimeilę, nes tai — žmonių nuomonė, ne kokios nors komisijos, tad greičiausia nuoširdi. „Tačiau jei kalbėčiau visai atvirai — kai mane labai giria, jaučiuosi nejaukiai, nes nelaikau savęs kuo nors ypatinga, — atvirauja Karina. — Net kai mane ima girti, kad labai gerai sudainavau, iškart ima nesisekti.“

Pripažinta stilingiausia moterimi dainininkė sako, kad gatvėje rengiasi visai paprastai — megztuku ir džinsais, jai nėra tabu gatvėje pasirodyti ir be makiažo, ir mažai kas ją pažintų, jei ne įsimintinas, ryškus veidas.

Ji neįprato būti gražuole ir dar dėl vienos priežasties — šeimoje gražuolė buvo jos vyresnioji sesuo (Karina turi dvi seseris), buvusi išrinkta net Mis lenkaite, pirmąja vicemis. Tačiau tikrai dėl to per daug neišgyveno, ir rymoti prie veidrodžio, tyrinėjant savo trūkumus ir liejant graudžias ašaras, taip pat neturėjo daug laiko — šoko, o tai yra veikla, kuriai reikia daug pastangų, jei nori bent ko nors pasiekti.

Gyvena atostogų nuotaikomis

Darbas pramogų versle turi ir savo trūkumų — kai mes visi ilsimės, jie dirba. Tad po gana ilgos pertraukos Karina po truputį planuoja atostogas šiltuosiuose kraštuose — tikisi, kad filmavimai susidėlios taip, kad galės ištaikyti dvi laisvas savaites. „Labai norisi pakeisti aplinką, pabūti tarp visai kitokios kultūros žmonių“, — kalbėjo Karina Krysko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius