-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolina Meschino ant raudono kilimo pasirodė ne su mylimuoju, o broliu: „Atvykome visa šeima“

Ketvirtadienio vakarą Operos ir baleto teatre vyko neeilinis renginys. Šimtai sporto, verslo, mokslo, kultūros, scenos ir muzikos žvaigždžių atvyko į apdovanojimus „Žmonės 2020“. Čia apsilankė ir socialinių tinklų žvaigždė – tiesa, ją atlydėjo visai ne naujasis mylimasis Dominykas Ježerys-OG Version.
Apdovanojimų „Žmonės 2020“ svečiai
Apdovanojimų „Žmonės 2020“ svečiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

K.Meschino neseniai paskelbus apie naują širdies draugą, pora jokiame renginyje kol kas kartu dar nepasirodė. Ne išimtis ir šis vakaras. Vis dėlto socialinių tinklų žvaigždė renginiuose laiko viena neleido – raudonuoju kilimu ketvirtadienio vakarą ji žengė drauge su savo broliu Antonio.

„Kadangi mama šiais metais pakviesta taip pat, tai nusprendėme atvykti su visa šeima. Tėtis tokių renginių nemėgsta, tai susiradau tokią porą“, – 15min komentavo Karolina.

Vis dėlto, kaip pasakojo ji, brolis Antonio renginiuose yra reta palyda, nors šie ir sutaria neblogai, o laisvalaikiu net kartu leidžia laiką. „

Labai smagu, kad jis sutiko šiandien pakentėti ir pabūti mano palydovu“, – juokėsi K.Meschino.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Apdovanojimų „Žmonės 2020“ svečiai
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Apdovanojimų „Žmonės 2020“ svečiai

Paklausta apie mylimąjį Dominyką Ježerį-OG Version, komentuoti, kur jis ir kodėl nėra drauge su ja, mergina nesiryžo.

Apdovanojimų svečiai – galerijoje:

15min primena, kad K.Meschino visai neseniai nutraukė santykius su reperiu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu, o naujasis jos mylimasis – ne kas kitas, kaip anksčiau buvęs Remio geriausias draugas.

Lietuvos pramogų pasaulį sudrebinęs skandalas kilo tada, kai internetinėje erdvėje pradėta dalintis istorijomis, esą Karolinos Meschino draugystė su buvusiu mylimuoju, „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu nutrūko dėl to, kad ji susibičiuliavo su kitu grupės nariu, Remigijaus draugu Dominyku Ježeriu-OG Version.

Internautai spėliojo, kad būtent OG Version išskyrė Karoliną Meschino ir Remigijų Daškevičių-Remį, o ir pati Karolina sulaukė daugybės negatyvių žinučių, dėl kurių tam tikrą laiką net buvo užsišaldžiusi instagramo paskyrą.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Remis ir Karolina Meschino
Arno Strumilos / 15min nuotr./Remis ir Karolina Meschino

Netrukus paaiškėjo, kad OG Version nebekoncertuoja su „Flying Saucer Gang“, o tylą nutraukusi K.Meschino pripažino, kad su juo iš tiesų yra pora. Vis dėlto ji tikino, kad pasklidusios kalbos apie išdavystę nėra tiesa.

Sausio 8 dieną Karolina grįžo į instagramą, tačiau panašu, kad tuo ši istorija toli gražu nesibaigė, o tik įgavo dar daugiau spalvų, nes savo versiją pateikė ir R.Daškevičius. Drauge su grupe „Flying Saucer Gang“ jis sukūrė dainą „Šaukštai po pietų“. Internautai iškart ėmė spėlioti, kad joje apdainuojamas kilęs skandalas, o provokuojantis kūrinio tekstas ir visa dainos žinutė skirta būtent į skandalo sūkurį patekusiam dabar jau buvusiam grupės nariui OG Version.

Netrukus OG Version davė atsaką buvusiam draugui. Jautrioje dainoje „Žmonės nesupras“ vaikinas apdainavo buvusią draugystę su Remigijumi ir teigė, jog juos esą muzika suvedusi ir, deja, išskyrusi.

Visos renginio akimirkos – galerijoje:

TAIP PAT SKAITYKITE:

„Žmonės 2020“ apdovanojimai: skaudūs pokštai, dviguba D.Rapšio pergalė ir savikritiška Alytaus mero kalba

Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė į apdovanojimus atvyko pakeitusi šukuoseną: įvertinkite

Jautriai prisimintas Vitalijus Cololo: apdovanojimuose – dukters Evitos daina ir humoristo mintys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius