Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolina Meschino neigia pirkusi sekėjus „Instagram“ tinkle: „Konkurencija ėda visus iš vidaus“

Karolina Meschino pratrūko – merginą pasivijo dar viena kandžių replikų banga, esą jos gerbėjai socialiniuose tinkluose yra fiktyvūs, o nuolat augantis populiarumas – nupirktas.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Asmeninio albumo nuotr.

Daugiau nei 41 tūkst. sekėjų feisbuke ir apie 120 tūkst. instagrame jų turinti socialinių tinklalapių žvaigždė pratrūko ir pasidalijo atvira žinute.

„Ei žinot ką? Užkniso mane šitos nesąmones. Man 22 metai, instagramas yra mano darbas, mano profesija, aš iš to gyvenu, myliu savo followerius visus iki vieno, kasdien esu dėkinga už visą beprotišką palaikymą, pati negaliu dar suvokti kas vyksta ir kokiame kosmose gyvenu.

Visada atsiranda kažkokių arogantiškų idiotų kuriems trūksta dėmesio, kurie įrodinėja kad pas mane nupirkti followeriai.

Niekada nebuvau kažkokia garbėtroška ir niekada neplanavau būti kur esu, visada koncentravausi į save ir su niekuo nesivaržiau. Bet visada atsiranda kažkokių arogantiškų idiotų kuriems trūksta dėmesio, kurie įrodinėja kad pas mane nupirkti followeriai.

Matosi, pas ką jie nupirkti. Nejaugi kai kurie jūsų esat tokie supūvę viduje ir negalit susitvarkyti su kažkokiu debilišku pavydu?? Neegzistuoja pas jus toks dalykas kaip džiaugtis už kitą?

Asmeninio archyvo nuotr./Karolina Meschino
Asmeninio archyvo nuotr./Karolina Meschino

Vien tik konkurencija ėda visus iš vidaus. Ta jaunesnė, ta gražesnė, tai pakilo perdaug followerių per 3 dienas tai reiškia nusipirkus dūra, negali būt, kad ją gali mėgt labiau už mane.

Dieve, gal susiraskite veiklos gyvenime? Prisiekiu, atsibodo, kodėl žmonės negali tiesiog koncentruotis į save ir patys tobulėt? Vis reik šikt kitam ant galvos.

O tie, kur labiausiai loja, ir instagramas, ir tikslas, kaip tapti populiariu bet kokia kaina, užvaldęs smegenis, tai pas tuos daugiausia purvo ir fake followerių ir yra. Kas graudžiausia. O juk taip nesunku atskirti ir sužinoti, kaip kas iš tiesų“, – feisbuke rašė Karolina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Karolina Meschino atostogauja Maldyvuose: „Su Jonu dviese dar nesame buvę taip toli nuo namų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius