-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolina Meschino pirmąkart atvirai – kaip susipažino ir įsimylėjo Remigijų iš „Flying Saucer Gang“

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino šiandien tiesiog švyti – sėkmė ją lanko ir įvairiose veiklose, širdis dainuoja kalbant ir apie meilės reikalus. Prieš keletą mėnesių išsiskyrusi su buvusiu draugu Jonu Misevičiumi Karolina netruko iš naujo įsimylėti. O dabar, jau aprimus pirmajai susižavėjimo bangai, pripažįsta – jos širdį užkariavęs grupės „Flying Saucer Gang“ lyderis Remigijus Daškevičius gyvenimą apvertė aukštyn kojomis.
Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino
Remigijus Daškevičius ir Karolina Meschino / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Ir nors žinia apie naują Karolinos vaikiną pasklido dar prieš daugiau nei tris mėnesius, nei apie nutrūkusius santykius su Jonu, nei apie Remigijui staiga įsižiebusius jausmus mergina kurį laiką neatviravo.

Tačiau galiausiai nusprendė nebetylėti ir gerbėjams socialiniame tinkle atvėrė širdį. Tad kodėl baigėsi kelis metus trukę jos ir Jono romantiški santykiai?

„Paskutinius pusę metų jau nebebuvo gerai viskas ir tiesiog nusprendėme pasukti skirtingais keliais. Atrodė, kad aplinkiniai buvo už mus nusprendę ir įdiegė mums tą idėją, kad mes – ideali pora. Ir mes patys bandėme tuo tikėti, nors iš tiesų toli gražu taip nebuvo“, – gerbėjų smalsumą socialiniame tinkle tenkino Karolina.

Liepą ji socialiniuose tinkluose pranešė apie byrančius jos ir Jono santykius, o netrukus viešumoje pasirodė su nauju vaikinu.

Karolina tikina, kad ir pati nebūtų patikėjusi, kaip netikėta jos ir Remigijaus pažintis internete peraugs į gražius santykius realiame gyvenime, tačiau šiandien paklausta, ar dabar jaučiasi laiminga, net nesudvejoja: „Nesu buvusi laimingesnė.“

„Man Remio instagramą parodė geriausia draugė praeitą vasarą. Pradėjau jį sekti, nes pasirodė labai juokingas. Tada atradau jo muziką, porą kartų juokais buvome susirašę, o birželio mėnesį kreipiausi į „Flying Saucer Gang“, kad padėtų man įrašyti vieną dainą. Tapome labai gerais draugai ir mėnesį po to, kai išsiskyriau (su Jonu – red.), įsimylėjau iš naujo. Dabar gyvenu kaip sapne“, – gerbėjams rašė ji.

„Marlaborogold“ nuotr./Karolina Meschino ir jos mylimasis Remigijus
„Marlaborogold“ nuotr./Karolina Meschino ir jos mylimasis Remigijus
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Remigijus Daškevičius Karolina Meschino
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Remigijus Daškevičius Karolina Meschino

Karolina džiaugiasi, kad su Remigijumi dabar puikiai sutaria ir jos šeima. Nors pripažįsta, kad pažinties pradžioje reikėjo šiek tiek laiko – Remigijui merginos tėvų pasitikėjimą teko užsitarnauti.

„Iš pradžių buvo šioks toks šokas, nes viskas įvyko gan greitai ir šokiravo tai, kad Remis atrodė visiška mano svajonių vaikino priešingybė. Metais jaunesnis, mėlyni plaukai, agresyvus įvaizdis socialiniuose tinkluose... Bet jau po pirmo pabendravimo realybėje tėvai viską suprato ir iškart nurimo.

Remis yra labai išauklėtas, protingas ir, jaučiu, mieliausias ir rūpestingiausias žmogus žemėj. Tėvai labai jį mėgsta, gerai sutaria ir yra laimingi matydami mane tokią laimingą“, – pasakojo Karolina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Karolina Meschino su mylimuoju Remigijumi pasidarė tatuiruotes ant veidų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius