-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karoliną Meschino pradžiugino per gimtadienį gautos bokso pirštinės: „Tai mano nauja aistra“

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino šiandien, saulėtąją kovo 20-ąją švenčia 23-ąjį gimtadienį. Stebint iš šalies, atrodo, kad mergina turi viską – rūpestingą šeimą, mylintį vaikiną, nuoširdžius draugus, mėgstamą darbą... Karolina ir pati to neslepia – šią akimirką ji jaučiasi beprotiškai laiminga.
Karolina Meschino ir Jonas Misevičius
Karolina Meschino ir Jonas Misevičius / 15min.lt nuotr.

Kai supa tiek mylinčių žmonių, tai ir gimtadienis prasideda nuo pat vidurnakčio. Nors pati Karolina sako, kad sveikinimus mieliau priima ryte, šįkart geriausia draugė nusprendė už ją.

„Draugas, tėvai žino, kad aš visada einu miegoti likus 10-15 minučių iki vidurnakčio, nes noriu užmigti ir sveikinimais džiaugtis gimimo dieną. Bet mano geriausia draugė nusprendė mane pradžiuginti visgi 12 valandą. Aš jau gulėjau lovoje, apsivilkusi pižamą, o ji paskambino į duris ir atėjo mane sveikinti su 23 balionais, prie kurių buvo prikabintos gražiausios nuotraukos, su torčiuku, ant kaklo buvo pasikabinusi bokso pirštines. Dabar mano nauja aistra boksas, tai labai norėjau pirštinių.

O ryte taip pat į kambarį atėjo tėvai su gėlėmis. Kai tėtis davė užpūsti žvakutę, aš pirmą kartą užstrigau galvodama norą, nes supratau, kad turiu viską, ko reikia. Šiuo metu esu labai laiminga“, – 15min šypsodamasi pasakojo Karolina Meschino.

Karolina Meschino su šeima
Karolina Meschino su šeima

Tik mylimasis Jonas Misiūnas dar pasveikinti jos nespėjo. „Šią naktį nakvojau pas tėvus, o šiandien visą dieną jis nuo manęs slapstosi. Matyt, kažką rezga“, – juokėsi Karolina.

Visgi Karolina sako, kad šiemet visų artimųjų prašė nieko jai nedovanoti – ir taip viską turi, nieko tikrai nereikia.

„Aš net nenorėjau švęsti gimtadienio, bet mama zyzė, kad reikia paminėti. Tai galų gale nusprendžiau padaryti vakarienę su tėvais ir draugėmis. Pakelsime kartu taurę, bet nenoriu, kad ruoštųsi, puoštųsi, pirktų dovanas. Šiais metais norisi, kad tiesiog pabūtumėme su artimais žmonėmis“, – teigė ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Misevičius ir Karolina Meschino
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jonas Misevičius ir Karolina Meschino

Pasak merginos, dideles gimtadienio šventes ji keldavo pastaruosius metus, bet tai reikalavo daug pasiruošimo ir organizavimo. Šiemet ji jaučiasi pasikeitusi, jos gyvenimas jau visai kitoks, tad ir šventės norisi ramesnės.

„O ir tas skaičiuos 23 yra toks neaiškus, kaip ir 17 – nei suaugusi, nei paauglė. Šiaip bėgantys metais kartais baimina... Kai su draugėmis pasikalbame, kiek daug planų turėjome, ką jau 23-ejų turėsime būti nuveikusios... Viskas vyksta ne pagal planą. Iš vienos pusės, tai žavi. Iš kitos, baisu, kad senstame. Bet vis tiek aš jaučiuosi kaip vaikas dar“, – juokėsi K.Meschino.

Asmeninio albumo nuotr./Karolina Meschino
Asmeninio albumo nuotr./Karolina Meschino

Ir nors gyvenimas šiuo metu klojasi kitaip, nei ji įsivaizdavo, Karolina sako esanti be galo laiminga.

„Šie metai buvo geriausi gyvenime, vienareikšmiškai. Viskas visiškai apsivertė, milijoną kartų turėjau išeiti iš komforto zonos, susipažinau su labai daug įdomių žmonių. Viskas vyko priešingai, nei planavau, bet gavosi šimtą kartų geriau nei tikėjausi“, – 15min kalbėjo Karolina Meschino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius