Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Karolina Meschino vėl džiaugiasi meile: nauja jos simpatija – reperis Remigijus

Tik liepos 16-ąją oficialiai apie savo skyrybas su Jonu Misevičiumi pranešusi socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, jau nebe vieniša. Mergina jau turi naują simpatiją – tai repo grupės „Flying Saucer Gang“ narys Remigijus.
Karolina Meschino ir Remigijus
Karolina Meschino ir Remigijus / Aistės Kirsnytės nuotr.

Pastaruosius mėnesius Karolinos Meschino sekėjai jos socialinių tinklų paskyrose dažnai matydavo grupės „Flying Saucer Gang“ pavadinimą. Mergina vis dalindavosi vaizdo įrašais iš jų koncertų, bendro laisvalaikio ir vakarėlių.

Visgi pasirodo, kad Karolinai Meschino ne tik patinka repo atlikėjų kuriama muzika, bet ir vienas iš narių. Merginos naujoji meilė – reperis Remigijus.

Žygimanto Gedvilos, „Flying Saucer Gang“ nuotr./Karolina Meschino ir Remigijus
Žygimanto Gedvilos, „Flying Saucer Gang“ nuotr./Karolina Meschino ir Remigijus

Sekmadienio rytą 15min redakciją pasiekė akivaizdus įrodymas – vaizdo įrašas, kuriame Karolina ir Remigijus užfiksuoti besibučiuojantys. Jausminga akimirka buvo pagauta Palangoje vykusiame „Flying Saucer Gang“ koncerte.

Dar prieš tai, visą šeštadienį Karolina savo „Instagram“ paskyroje vis minėjo, kad vakare žada eiti į šį koncertą. O galiausiai atvykusi, po koncerto su naujuoju išrinktuoju nusprendė savo jausmų nebeslėpti.

Tiesa, prieš tai – tą patį vakarą – Karolina dar klausėsi Jazzu dainų.

Vaizdo įrašo stop kadras / Karolina Meschino ir naujoji jos meilė Remigijus
Vaizdo įrašo stop kadras / Karolina Meschino ir naujoji jos meilė Remigijus

Karolinos ir Remigijaus bučinys (video iš instagramo paskyros cruella.deville):

VIDEO: Karolina Meschino

15min su pačia Karolina Meschino nuo pat sekmadienio ryto susisiekti nepavyko. Tačiau pavakarę mergina savo sekėjams instagrame perdavė žinutę.

„Man galutinai atsibodo visas negatyvas, kurį aš gaunu paskutiniu metu. Viskam yra ribos. Paskutiniu metu jos yra visiškai peržengtos. Žmonės, gyvenkite savo gyvenimus ir nesikiškite į kitų“, – kalbėjo Karolina Meschino.

VIDEO: Flying Saucer Gang - ICE (prod. by OG Version)

15min primena, kad Karolina tik ką – prieš savaitę – feisbuke pranešė, jog po dvejų metų draugystės ji su Jonu Misevičiumi pasuko skirtingais keliais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino išsiskyrė su mylimuoju Jonu Misevičiumi

„Jau ilgą laiką viešojoje erdvėje nerimsta diskusijos apie mano ir Jono santykius. Norėdama užkirsti kelią bet kokioms apkalboms bei klaidinančios informacijos sklaidai pranešu, kad jau kuris laikas su Jonu nesame pora.

Kartu praleisti visi metai buvo gražūs ir kupini nuostabių akimirkų, vis dėlto, nesutapus mūsų interesams, nusprendėme pasukti skirtingais keliais. Taip pat pabrėžiu, jog šis tekstas yra mano vienintelis komentaras šia tema“, – tąkart feisbuke pranešė Karolina Meschino.

Kelerius metus trukusios draugystės metu Karolina Meschino ir Jonas Misevičius spėjo apkeliauti ne vieną pasaulio šalį, draugystės metu Niujorke pasidarė ir vienodas tatuiruotes.

Šių metų pavasarį abu tapo ir vestuvinių žiedų fotosesijos modeliais, įsiamžino gundančioje fotosesijoje.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius