-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolinos Meschino atostogų Prancūzijoje nuotykiai – įspūdingame vaizdo įraše

Birželio viduryje su mylimuoju, modeliu Jonu Misevičiumi Prancūzijoje atostogavusi Karolina Meschino iki šiol gyvena malonios viešnagės nuotaikomis. Su bičiuliais socialiniuose tinkluose ji pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuoti smagiausi poros kelionės nuotykiai.
Karolinos Meschino atostogos
Karolinos Meschino atostogos / Video kadras

Ilgesniame nei 7 minučių vaizdo įraše Karolinos ir Jono kelionė prasideda dar oro uoste. Iš Vilniaus pora skrido į Nicą, iš kurios netrukus pajudėjo į Les-Adrets-de-Fréjus miestelį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Provanse draugų viloje su mylimuoju atostogavusi Karolina Meschino: „Jautėmės kaip karaliai“

Ten gyvena Karolinos šeimos draugai, todėl sulaukusi kvietimo pasisvečiuoti, ji mielai sutiko aplankyti bičiulius – pora čia ilsėjosi savaitę.

„Labai trūko saulės, po intensyvaus mokymosi ritmo ir egzaminų reikėjo saulės. Juolab kad ir mėnesį su Jonu nesimatėme – tai buvo puiki proga atitrūkti nuo visko ir pabūti kartu“, – dar anksčiau 15min pasakojo Karolina.

Jiedu apsistojo pasakiško grožio viloje, turėjo galimybę pažinti vietinę kultūrą, grožėtis nepakartojamais vaizdais. Visa tai pora užfiksavo ir vaizdo įraše:

VIDEO: FRANCE | Summer 2017

Ir nors pirminis kelionės planas buvo išvykti tik dviese su Jonu, tačiau jų norus pakoregavo netikėtai pakrypęs susitikimas. Skrisdami iš Vilniaus į Nicą jie atsitiktinai sutiko ta pačia kryptimi keliavusių gerų draugų porą, todėl jau po kelių dienų pakvietė juos prisijungti į vilą.

Visi kartu jie kasdien vyko aplankyti vis kitų netoliese esančių miestelių, apžiūrėjo apylinkes, aplankė seniausias kvepalų gamyklas, kvepalų muziejų, apžiūrėjo vietos bažnyčias, spėjo nuvykti į Kanus, Monaką.

Daugiau kelionės nuotykių – spalvingoje nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius