Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kasas pamėgusią Ingridą Martinkėnaitę draugai praminė Julija Tymošenko

Dažniausiai viešumoje ilgais palaidais plaukais pasirodydavusi atlikėja Ingrida Martinkėnaitė pastaruoju metu pamėgo kasas. Dėl naujos šukuosenos I.Martinkėnaitės bičiulis virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas moterį praminė Julija Tymošenko (šiuo metu kalinti, buvusi Ukrainos premjerė).
Ingrida Martinkėnaitė (akirėje) ir Julija Tymošenko
Ingrida Martinkėnaitė (kairėje) ir Julija Tymošenko / „15minučių“/J.Kalinsko ir „Scanpix“ nuotr.

„Šiandien turiu kelis filmavimus, tai iš ryto nubėgau į grožio saloną, kuriame mane visada gražina. Esu labai patenkinta. Šukuoseną padarė per valandą – daugiau tam laiko neturėčiau“, – šypsojosi nauja šukuosena patenkinta ir dėl naujos pravardės nė kiek nepykstanti Ingrida.

I.Martinkėnaitė teigė, kad jei pati namuose ruošiasi į vakarėlį, pasidaryti makiažą ir šukuoseną ji užtrunka apie valandą. „Priklauso nuo nuotaikos. Jei rankos mikliai dirba, galiu ir per valandą susiruošti, kartais net per pusvalandį. Būna, kad ir automobilyje pasidažau“, –  šypsojosi Ingrida.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
Ingrida Martinkėnaitė

I.Martinkėnaitė patikino, kad ji kasdien stengiasi naudoti kuo mažiau makiažo ir savo odą palepinti kaukėmis.

„Kai dažnai koncertuodavome, būdavo labai sunku – norėdavosi veidą nusidraskyti nuo tokio kiekio kosmetikos. Kai važiuoju kur nors poilsiauti, nesiimu nei aukštakulnių, nei kosmetikos. Į parduotuvę galiu ir nepasidažiusi išeiti. Kai nekoncertuojame, kai nebūna filmavimų, su mielu noru namuose vaikštau užsitepusi žalią veido kaukę“, – juokėsi atlikėja.

Kasų nesikrato ir eterio žvaigždės

Kad lietuvaitėms tinka kasos, puikiai žino ir eterio garsenybių plaukų stilistai. Pasidabinusius įmantriai pintomis kasomis televizijos eteryje yra pasirodžiusios ir Jurgita Jurkutė, ir Rūta Mikelkevičiūtė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Jurgita Jurkutė ir Rūta Mikelkevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Jurgita Jurkutė ir Rūta Mikelkevičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius