Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kaskadininkas D.Petrikauskas bažnyčioje vedė mylimąją: šventėje – žinomi veidai

Saulėtą penktadienį Vilniaus Šv. Kazimiero bažnyčioje žiedus sumainė kaskadininkas, ne viename filme bei seriale vaidinęs Darius Petrikauskas ir jo mylimoji teisininkė Ieva Demeškevičiūtė.
Dariaus Petrikausko ir Ievos Demeškevičiūtės vestuvės
Dariaus Petrikausko ir Ievos Demeškevičiūtės vestuvės / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Penktadienį prie altoriaus sostinėje žengė kaskadininkas Darius Petrikauskas ir jo mylimoji, teisininkė Ieva Demeškevičiūtė.

Prieš ceremoniją 15min kalbintas jaunikis pasakojo smarkiai nesijaudinantis, nes kol kas pagrindiniu galvos skausmu buvo tapę tik planavimo darbai.

„Yra daug darbelių. Draugei sakiau, kad manęs į planavimą per daug nekištų ir kad pasidarytų vestuves taip, kaip pati nori, bet pastebėjau, kad net ir aš dalyvauju. O ji tikrai stresuoja, – pripažino D.Petrikauskas. – Ieva viską nori padaryti smulkmeniškai. Aš sakau, kad didžioji mūsų atsakomybė yra bažnyčioje, o po to – tik šventė, kur galėsime bendrauti. Į viską žiūriu paprasčiau.“

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Šventėje gros K.Kerbedis

Kaip 15min pasakojo kaskadininkas, vestuvių šventė turėtų trukti tris dienas. Ir programa jai yra numatyta ypatinga – vestuvėse pasirodys daugeliui puikiai žinomas atlikėjas Kastytis Kerbedis, renginį ves Justinas Jankevičius.

„Daug baliavojimų nebus, – juokėsi kaskadininkas. – Pirmoji diena bus daugiau formalumai, antroji – laisvesnė, oras geras ir gamta graži“, – tikino jaunikis.

Po ceremonijos pora su draugais ketina traukti iš Lietuvos – į Austriją, o vėliau numatytas 12-os dienų pabuvimas Kroatijoje.

Tiesa, vestuves ir tai, kas po jų, pandeminiu laikotarpiu suplanuoti nebuvo taip paprasta – kadangi kaskadininkas su mylimąja norėję susikviesti daugiau bičiulių, ilgai lauktą šventę teko nukelti.

„Jau pernai planavome vestuves, bet supratome, kad dėl pandemijos jų surengti nepavyks. Po to sumąstėme, kad šiais metais rizikuosime, kad ir kaip bebūtų. Po to man beliko pasipiršti, ką padariau per Kalėdas. Nežinau, kiek ten buvo staigmena, Ieva turbūt jau žinojo“, – teigė pašnekovas.

Netradiciška gali atrodyti ir tai, kad pora suplanavo vestuves anksčiau nei sužadėtuves. „Apie vestuves kalbėdavomės dar anksčiau, abu jų norėjome“, – sakė jis.

Paklaustas, tad kaipgi juodu su Ieva suvedė gyvenimas, vyras iškart nusijuokė: „Tai turbūt šabloniškas variantas. Susipažinome klube, vėliau susirašėme per feisbuką.

Keista tai, kad aš tikrai nesu klubų mylėtojas, o ji išvis tam pasauliui nepriklauso, nes Ieva – teisininkė. Vis dėlto taip išėjo, kad ir man, ir jai ten tuo metu reikėjo būti“, – atskleidė pašnekovas.

Svajoja apie vaikus

Panašu, kad prieš daugiau nei šešerius metus klube užsimezgusi istorija veda gražiu keliu. Darius 15min atskleidė, kad vestuvės jų su Ieva gyvenime ženklina naują etapą – tai šeima.

„Labai norime vaikų. Vis tiek vyras ir žmona yra kitaip, tai kitas statusas. Taigi labai jų laukiame – ir kuo greičiau, ir kuo daugiau“, – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius