-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katažina Nemycko pasiekė savo svorio antirekordą

„Tiek niekada gyvenime nesvėriau. Svarstyklės šią savaitę rodo 56 kilogramus. Pamačiau šį skaičių ir mane apėmė palaima“, – savo kūno linijomis džiaugiasi LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė, dainininkė Katažina Nemycko.
Katažina Nemycko ir Dainius Dimša
Katažina Nemycko ir Dainius Dimša / Gretos Skaraitienės nuotr.

Pačius geriausius įvertimus iš komisijos gaunanti Katažinos ir Dainiaus Dimšos pora labai daug repetuoja. „Net neturiu laiko pavalgyti. Šią savaitę pastebėjau, kad per dvi dienas suvalgiau vieną obuolį ir porą šokolado plytelių. Siaubas suėmė, nes supratau, kad valgyti visai nesinori. Todėl prisiversdama pradėjau nuo salotų“, – pasakoja Katažina Nemycko.

Pasak moters, ji jaučiasi labai lengva, nors jos šokių partneriui galbūt taip ir neatrodo. Katažinos ūgis – 174 cm, todėl ji turėtų sverti bent 64 kilogramus.

„Kai sveriu 60, jau būna gedulas. O rekordą pasiekiau prieš keletą metų, kai negalėjau judėti patyrusi traumą per avariją. Tada pasiekiau net 61 kilogramą“, – prisiminė dainininkė.

Nors, kaip prisipažįsta Katažina, problemų dėl antsvorio ji niekada neturėjo. „Lengvumas padeda šokiui. Pastaruoju metu tik šoku, šoku ir šoku. Man smagu, kad žiūrovams patinka mūsų pasirodymai“, – su entuziazmu kalbėjo „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė.

Praėjusį sekmadienį LNK projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ meilės istorijų vakarą Katažina įkūnijo Lenkijos karalienę Barborą Radvilaitę.

Gretos Skaraitienės nuotr./Merginų grupė Pop Ladies
Gretos Skaraitienės nuotr./Merginų grupė „Pop Ladies“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius