Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katažina prisipažino turinti dar vieną seserį: „Ji gyvena Rusijoje, mūsų kontaktas labai prastas“

Muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“ pasiekė finišo tiesiąją. Jau šį šeštadienį LRT televizijos žiūrovai tiesioginio balsavimo metu nuspręs, kuris iš keturių šeimyninių duetų iškovos pagrindinį projekto prizą.
Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė / Lrt nuotr.

Komisijos narės Katažina Zvonkuvienė ir Dovilė Filmanavičiūtė ne kartą kalbėjo apie tai, kad muzikinis šou joms – tikras iššūkis.

„Grįždama po filmavimų jaučiuosi be galo išsunkta. Nei juoko, nei ašarų ten nesuvaidinsi – kiekviena mūsų emocija yra tikra ir išgyventa. Kitaip ir būti negali – juk scenoje duetu dainuoja patys artimiausi žmonės“, – sakė D.Filmanavičiūtė.

Finalinės LRT laidos metu ašarų nepavyks sulaikyti ir Katažinai Zvonkuvienei. Jai itin sujaudino sesučių Sofijos ir Kleopatros Vasilevskyčių pasirodymas. „Du balsai – viena širdis“ scenoje Katažina jau dainavo su savo seserimi Alicija.

„Graudinuosi... Kai susikabinot už rankų, pagalvojau, kad mažai kas žino, kad turiu ne vieną seserį, o dvi“, – atviravo žinoma moteris.

„Mano vyresnioji sesuo gyvena Rusijoje... Mūsų kontaktas labai prastas ir dėl to labai gaila. Niekada nemaniau, kad gyvenime gali taip atsitikti. Seseriška meilė yra aukščiau už viską – šeimos meilė, artimiausių žmonių... Branginkit šį jausmą“,– ašaras sunkiai tramdė žinoma moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius