Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kauno rotušėje Paulius Motiejūnas susituokė su gimnastikos čempione K.Sklenyte

Spalio 9-osios, šeštadienio, rytą Kauno rotušėje mylimąją vedė „Žalgirio“ krepšinio klubo, „Žalgirio“ arenos direktorius Paulius Motiejūnas (40). Jo išrinktoji – žmogus iš to paties pasaulio, aistra sportui taip pat deganti daugkartinė Lietuvos sportinės gimnastikos čempionė, Europos bei pasaulio čempionatų dalyvė Karolina Sklenytė (25).
Paulius Motiejūnas ir Karolina Sklenytė
Paulius Motiejūnas ir Karolina Sklenytė / Teodoro Biliūno nuotr.

Jaunavedžiai į „baltąja gulbe“ vadinamą pastatą įžengė lydimi liudininkų – Karolinos sesers Vildos Štarienės ir Gedimino Banaičio.

P.Motiejūnas portalą Žmonės.lt patikino, jog į ceremoniją su žmona jie nieko nekvietė, o apie savo meilę bei šventę yra nelinkę pasakoti, nes tai – asmeniškas įvykis, liečiantis tik juos.

Teodoro Biliūno nuotr./Paulius Motiejūnas ir Karolina Sklenytė
Teodoro Biliūno nuotr./Paulius Motiejūnas ir Karolina Sklenytė

Daugybę metų krepšinio pasaulyje svarbias pareigas užėmęs P.Motiejūnas niekada nebuvo linkęs atvirauti apie savo jausmus ar pomėgius. Kelis kartus jis yra užsiminęs turįs motociklą bei mėgstąs medžioklę.

Daugiau nuotraukų - galerijoje:

Būtent medžiotojams skirtam leidiniui pernai balandį duodamas interviu kaunietis prisipažino, jog jo širdis, kurią tikisi patikėti panašiai mąstančiai išrinktajai, vis dar laisva.

Kaip rašo Žmonės.lt, apie tai, kur P.Motiejūnas ir K.Sklenytė galėjo susipažinti, daug spėlioti nereikia. Nuotaka yra ne tik tituluota gimnastė, bet ir „Žalgirio“, kuriam vadovauja jaunasis, šokėja.

Kalbėdama su krepšinio klubo atstovais spaudai, K.Sklenytė yra sakiusi: „Esu toks žmogus, kuris be sporto negali, todėl išsėdėti vienoje vietoje labai sunku. Taip pat mėgstu garsiai juoktis ir daug šypsotis!“.

13 metų sportine gimnastika užsiimančios merginos mėgstamiausias visų laikų žalgirietis yra Mantas Kalnietis, o įsimintiniausias įvykis per rungtynes – jos pirmasis šokis, kai nustebino didžiulės žmonių gretos, palaikančios šokėjas plojimais ir šūksniais.

Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Pauliaus Motiejūno ir Karolinos Sklenytės vestuvės
Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Pauliaus Motiejūno ir Karolinos Sklenytės vestuvės

Jei nebūtų „Žalgirio“ šokėja, K.Sklenytė, tikina, vis tiek stebėtų komandos rungtynes, tik tuomet – iš žiūrovų tribūnų.

O P. Motiejūnas jau ne vienerius metus priskiriamas prie didžiausią įtaką šalies krepšiniui turinčių asmenybių. Savo karjerą jis pradėjo kaip tituluočiausios Lietuvos komandos atstovas spaudai. Dabar P.Motiejūnas užima svarbiausias pareigas legendiniame klube.

2011 m. jis su savo bendražygiais gelbėjo „Žalgirį“, kai klubą likimo valiai paliko liūdnai pagarsėjęs verslininkas Vladimiras Romanovas. Vėliau kaunietis trumpam buvo palikęs pareigas Kauno krepšinio komandoje, bet grįžęs veiklą tęsia iki šiol.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius