-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno „Žalgirio“ ir Malagos „Unicaja“ rungtynėse – netikėtos piršlybos ir žinomi veidai

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ ir Malagos „Unicaja“ rungtynės sulaukė ne tik sausakimšos arenos, bet ir netikėtumų. Įnirtingą kovą stebėjo nemažai žinomų veidų, o žavia staigmena tapo ir sužadėtuvės.
Anšlagas Kaune: Žalgiris - Unicaja
Anšlagas Kaune: Žalgiris - Unicaja / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pertraukėlės metu visų susirinkusių dėmesys nukrypo į „Bučiuoklį“ (angl.„Kiss Cam“), kur lemtingą klausimą išgirdo Ernesta. Ilgametis „Žalgirio“ fanas Justinas priklausė ant vieno kelio ir savo mylimajai uždavė klausimą: „Ernesta, meile mano, ar tekėsi už manęs?“.

Tokios staigmenos nesitikėjusi sirgalė susigraudino, o akimirką lydėjo visą areną nustelbusios ovacijos. Dar daugiau gausmo nuskambėjo arenoje, kai moteris ištarė „Taip“.

„Būsimas jaunikis yra didelis „Žalgirio" fanas, tad nusprendė sužadėtuves surengti būtent per varžybas“, – 15min pakomentavo „Žalgirio“ komunikacijos direktorė Akvilė Dagilytė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Anšlagas Kaune: Žalgiris – Unicaja
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Anšlagas Kaune: Žalgiris – Unicaja

Aistrų pareikalavusį mačą stebėjo mylimą komandą „Žalgirį“ palaikęs aktorius, laidų vedėjas Mantas Stonkus, „Žalgirio“ krepšinio komandos trenerio Dariaus Songailos žmona Gintarė Songailė, „radistas“ Ignas Lelys.

Po sunkios kovos antrose Eurolygos rungtynėse iš eilės „Žalgiriui“ rezultatu 79:77 pavyko palaužti aikštingąją Malagos „Unicaja“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius