-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelią į Keitės Arai širdį atvėrė mylimojo globojamas, degalinėje rastas šuniukas

Dainininkės, laidos KK2 vedėjos Keitės Arai ir jos mylimojo, nekilnojamojo turto agento Eimanto gyvenimo kelius suvedė šuniukas vardu Meškis. Dabar Meškis – neatsiejamas judviejų šeimos narys. Visai neseniai šis šuniukas klaidžiojo gatvėmis – vienišas, pamirštas, apleistas, rašoma pranešime spaudai.
Keitė Arai su mylimuoju ir šuneliu
Keitė Arai su mylimuoju ir šuneliu / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Augintinis

„Buvo vakaras, dirbu, pusė dvyliktos nakties, žiema, minus 10–15 laipsnių. Į degalinę atvažiuoju ir matau – mažas šuniukas bėgioja. Jis buvo per mažas, kad būtų palaidas, kažkaip įtartinai atrodė visas tas reikalas“, – šeštadienio vakarą pasirodysiančioje laidoje „Gyvūnų pasaulis“ sakė Keitės širdies draugas Eimantas.

Eimantas nedvejodamas įsisodino Meškį į automobilį ir parsivežė į namus. Vaikinas negalėjo patikėti, kad Meškį kažkas tiesiog išmetė.

Asmeninio albumo nuotr./Keitė Arai
Asmeninio albumo nuotr./Keitė Arai
Asmeninio albumo nuotr./Keitė Arai su mylimuoju ir šuneliu
Asmeninio albumo nuotr./Keitė Arai su mylimuoju ir šuneliu

Keitė su Eimantu susipažino taip pat gatvėje. „Susitikom, prabuvom iki 4 ryto kartu ir sakau, reikia namo. Privažiavome prie mano namų ir žiūriu, kad neturiu raktų. Eimantas sako, tai gali pas mane nakvot“, – prisiminė Keitė.

Taip ji pirmą kartą apsilankė Eimanto namuose ir susipažino su Meškiu. Laidų vedėja suprato, kad, jei vyras myli gyvūnus, bus geros širdies žmogus. „Supranti, kad vyras turi laiko skirti dėmesio, pamaitint šuniuką, nuvesti į veterinarijos kliniką, jis moka mylėti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius