Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Kelias į žvaigždes“ Dūmo vardu išgarsėjęs Donatas Šimkus vedė mylimąją Barborą

Lapkričio 20 d. Vilniaus Visų Šventųjų bažnyčioje susituokė žinomas renginių vedėjas ir organizatorius, beveik prieš 15 metų realybės šou „Kelias į žvaigždes“ Dūmo vardu išgarsėjęs atlikėjas Donatas Šimkus ir jo mylimoji, IT srityje dirbanti Barbora Griežytė. Praėjus kuriam laikui, renginių vedėjas mielai sutiko nusikelti į laimingosios dienos akimirkas ir prisiminti, kodėl vestuvėms pasirinko lapkritį, kaip vyko planavimas ir dėl ko susigraudino.
Donatas Šimkus ir jo mylimoji Barbora Griežytė
Donatas Šimkus ir jo mylimoji Barbora Griežytė / Mikita Studio nuotr.

Nauju gyvenimo etapu tiek Donatas, tiek Barbora jau džiaugiasi daugiau nei dvi savaites, tačiau jų tikroji meilės istorija prasidėjo žymiai anksčiau. Pasirodo, pirmosios kibirkštėlės atsirado dar prieš 3,5 metų, kai jiedu susipažino internete.

„Kaip sakant, žingsnis po žingsnio ir supratome, kad negalime vienas be kito, ir norime kartu kurti bendrą ateitį“, – 15min sako D.Šimkus.

Neilgai trukus, o iš tiesų vos po 3 mėnesių buvo žengtas dar vienas svarbus žingsnis – renginių vedėjas merginai pasipiršo.

„Ir tos sužadėtuvės įvyko Maroke, pirmoje mūsų bendroje kelionėje. Man Barbora iš karto pasirodė labai ypatingas žmogus, tad nusprendžiau netempti gumos ir pasipiršti. Kadangi su žmona turime aistrą keliauti, norėjau, kad tai įvyktų kelionėje“, – prisimena jis.

Todėl šių metų lapkritį prasidėjo dar viena jų bendra kelionė. Ir šįkart joje bus daugiau egzotikos, nes bažnyčioje Donato ir Barboros ištarti „taip“ reiškė bendro gyvenimo pradžią. O kaip prieš šį etapą jautėsi jaunavedžiai? 15min D.Šimkus sako, kad abu buvo ramūs.

„Tikriausiai dėl to, kad buvome užtikrinti savo sprendimu. Man asmeniškai tai buvo tikrai labai jaudinanti ceremonija, o matant altoriaus link einančią savo žmoną, vedama tėčio, akyse pradėjo kauptis ašaros.

Ir galima sakyti, kad beveik visą ceremoniją buvau labai susijaudinęs, o žmonos veide, atvirkščiai, nedingo šypsena nuo veido“, – svarbią akimirką prisimena Donatas.

Mikita Studio nuotr./Donatas Šimkus ir jo mylimoji Barbora Griežytė
Mikita Studio nuotr./Donatas Šimkus ir jo mylimoji Barbora Griežytė

Pasiteiravus, kodėl vestuves nusprendė surengti šaltą rudenį, D.Šimkus paaiškino, kad viskas dėl renginių. Užimti savaitgaliai paskatino laisvesnio laiko ieškoti lapkritį.

„Tačiau nuo šiol lapkritis mums bus vienas laukiamiausių mėnesių ir jis mums nebebus pats šalčiausias ir tamsiausias metų mėnuo. Mes su žmona, planuodami šventę, orams daug reikšmės neteikėme ir, be to, mums labai pasisekė, nes tą dieną nebuvo labai šalta ir švietė saulė, nors visa savaitė buvo, kalbant apie orus, niūroka“, – paaiškina jis.

Ir nors planuoti vestuves Donatui buvo šiek tiek keista, tačiau iš to jis susirinko ir naudingos patirties – sako, kad savo žinias panaudotos norėdamas suprasti jaunuosius, su kuriais ateityje dirbs.

„Vestuves gana lengvai susiplanavome, nes nesureikšminome atskirų šventės detalių, be to, mano patirtis renginių sektoriuje leido lengviau tą padaryti.

Daug prie organizavimo prisidėjo, žinoma, žmona, nes norėjosi, kad šią dieną viskas jai patiktų. Pats asmeniškai daugiausia padėjau suorganizuoti vakarinę šventės dalį, atlikėjus, mago pasirodymą ir t.t , nors daugelį darbų stengėmės daryti kartu“, – atskleidžia jis.

Mikita Studio nuotr./Donatas Šimkus ir jo mylimoji Barbora Griežytė
Mikita Studio nuotr./Donatas Šimkus ir jo mylimoji Barbora Griežytė

„Vestuvės buvo gražios ir emocingos“ – taip savo šventę apibūdina D.Šimkus. Jis sako, kad prie šios ypatingos atmosferos prisidėjo ir šventės dalyviai bei artistai.

„Su žmona jautėmės labai atsipalaidavę. Jei reikėtų apibūdinti trimis žodžiais mūsų vestuves, manau, tie trys žodžiai būtų tokie – tikros, jaukios, pilnos gražių emocijų“, – prisiminęs šventės dieną šypteli Donatas.

Pora vestuvių metu laikėsi ir pačių gražiausių tradicijų. Jų nuomone, tradicijos galėtų būti šventės akcentu, nes būtent jos ją ir daro išskirtine.

„Dieną prieš šventę laiką leidome atskirai, kad išvystume vienas kitą tik vestuvių dieną. Taip pat laikėmės ir kitų tradicijų: buvo ir šeimos židinio ceremonija, ir puokštės metimas, ir torto pjovimas, ir jaunųjų šokis“, – 15min apie savo vestuvių dieną pasakoja D.Šimkus.

Renginių vedėjas neprisimena ir jokių kuriozinių situacijų, kurios šventės metu galėtų sukelti tam tikrų nepatogumų. Anot jo, daugiau įtampos pora jautė prieš pačią vestuvių dieną.

Mikita Studio nuotr./Donatas Šimkus ir jo mylimoji Barbora Griežytė
Mikita Studio nuotr./Donatas Šimkus ir jo mylimoji Barbora Griežytė

„Nežinojome, ar galės dalyvauti visi mūsų svečiai, nes gyvename šiais neramiais pandemijos laikais. Bet dar kartą įsitikinau, kad vestuvės, tikriausiai, viena saugiausių švenčių, nes visi svečiai labai atsakingai pažiūrėjo, pasitestavo, nors daugelis svečių buvo pasiskiepiję“, – pastebi renginių vedėjas.

O dabar, kai jie įprasmino savo pasirinkimą kurti gyvenimą kartu, Donatas sako, kad vestuvės jiems tapo ypatinga diena.

„Na, žinant, kokie dabar laikai, buvo tikrai labai smagu surengti tokią šventę, kurioje galėtų dalyvauti patys artimiausi. Visi buvome labai pasiilgę ir savo meile norėjome pasidžiaugti su savo artimaisiais“, – 15min apie vestuvių dieną kalba D.Šimkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius