Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Kelyje į žvaigždes“ išgarsėjusi Berneen vieši Lietuvoje: vakarėlyje akį traukė ryškiu įvaizdžiu

Jau daugelį metų Katare gyvenanti atlikėja Berneen Candice-Čereška penktadienio vakarą nepraleido mados žurnalo kalėdinio vakarėlio. Muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes 3“ išgarsėjusi dainininkė akį traukė savo ryškiu įvaizdžiu ir tapo vakaro žvaigžde. Vis dėlto į viešumą grįžusi atlikėja pripažino, kad šįkart ilgai neužsibus – atvykus be sutuoktinio Andriaus ir dukters Skyrah Marz jaučiasi ilgesys.
Disko vakarėlio svečiai
Vakarėlio svečiai / Roko Lukoševičiaus nuotr.
Temos: 1 Berneen

Atvykusi be savo sutuoktinio Andriaus Čereškos ir trejų metų dukters Skyrah Marz, atlikėja jau netrukus žada grįžti namo.

„Labai laukiu grįžti namo, nes čia esu vieša. Tad jau jaučiasi namų ilgesys, noriu greitai pasimatyti su šeima“, – 15min sakė Berneen.

Grįžti namo skatina ir artėjančios gražiausios metų šventės. Atlikėja juokiasi prisiminusi, kad praėjusiais metais prie namų šventinio stalo sėdo daugiau nei trisdešimt svečių, tačiau šiemet šventės bus ramesnės. Bet, kaip sako Berneen, su daug lietuviškumo:

„Tikiu, kad Andrius labai norės silkės ir baltos mišrainės, taip pat būtinai Kūčių vakarui ruošime 12 patiekalų, – sako atlikėja. – Tik šiemet pabūsime ramiai. Norisi jaukumo, šilumos, šventes sutikti ramiai, su šeima“.

Vakarėlio svečiai
Vakarėlio svečiai

Berneen į Lietuvą vis dažniau grįžta dėl savo muzikinės karjeros. Čia atlikėja jau ne vienerius metus dirba su keliais prodiuseriais, kuria dainas ir vis dažniau rengia pasirodymus. Tęsti atlikėjos karjerą jai padeda ir prodiuseris iš Niujorko, dirbantis su žymiuoju reperiu 50 Cent.

Ir nors kiekvienas jos pasirodymas Lietuvoje sulaukia daug dėmesio, ji juokiasi čia atvykstanti žymiai dažniau, nei tai aprašoma spaudoje. Į viešumą Berneen grįžo po nemažos pertraukos, o tuo tarpu karjerą plėtojo Katare. Vis dėlto atlikėja neslepia, kad šiame musulmoniškame krašte pasirodyti tenka ne taip ir dažnai.

„Katare neišsivysčiusi pramogų pasaulio industrija, koncertai vyksta nebent kur pogrindyje. Pats miestas labai ramus, todėl su savo karjera orientuojuosi į užsienį“, – sako atlikėja.

Roko Lukoševičiaus nuotr./Vakarėlio svečiai
Roko Lukoševičiaus nuotr./Vakarėlio svečiai

Tiesa, nuo 2009-ųjų metų, kuomet Berneen su vyru emigravo į užsienį, pasikeitė ne tik atlikėjos dainos, bet ir išvaizda. Prisiauginusi ilgus, šviesius plaukus atlikėja rengiasi vis drąsiau ir neslepia – dabar išgyvena puikų etapą.

„Nuolat keičiau išvaizdą. Turėjau tai trumpus, tai juodus ar raudonus plaukus ir vis galvoju, kaip čia vėl pasikeitus. Būti blondine yra tiesiog nuostabu, tai vienas geriausių etapų“, – juokiasi atlikėja.

Atvykusi į šventinį mados žurnalo „L'Officiel Lithuania“ pristatymą atlikėja taip pat nustebino savo akį traukiančiu stiliumi ir atvira iškirpte. Ir nors Berneen prie fotosienelės atrodė nepriekaištingai, pati ji sau griežtesnė.

„Dar šiek tiek nesu patenkinta dėl savo svorio, nesu tokios formos, kokios norėčiau būti, bet dirbame šiuo klausimu. Noriu sugrįžti į tas formas, kokių buvau prieš susilaukdama dukters“, – šypteli atlikėja.

O paklausta, kaip Berneen gyvenimą pakeitė motinystė, ji neslepia, kad viskas apsivertė aukštyn kojomis, tačiau teisinga linkme. „Jautiesi tarsi liūtas, norintis užkariauti pasaulį. Ir jei anksčiau savimi dvejojau ar pernelyg nesistengdavau, dabar turiu labai stiprų stimulą veržtis į priekį. Motinystė tikrai užaugina sparnus“, – sako Berneen.

Vakarėlio akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius