-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kelyje į žvaigždes“ išgarsėjusios Berneen gyvenimo pokyčiai: Katare džiaugiasi motinyste

Turbūt dauguma pamena žavią, balsingąją Berneen Candice-Čerešką (32), išgarsėjusią muzikiniame projekte „Kelias į žvaigždes 3“. Temperamentu ir sceniniais sugebėjimais stebinusi dainininkė prieš 8 metus dingo iš viešumos – pasirinko gyvenimą Katare ir apie jį mažai teatviravo. Tačiau dabar su 15min Berneen pasidalino šiandienos laime – ji jau pusantrų metų mėgaujasi motinyste.
Berneen
Berneen / Elenos Agafonovaitės, LNK nuotr.

2007-aisiais į Lietuvą atvykusiai gyventi Berneen čia viskas klostėsi tiesiog nepriekaištingai – sėkmingai dalyvavo muzikiniuose projektuose, siekė dainininkės karjeros, spindėjo eteryje vesdama televizines laidas, o galiausiai – ir rado gyvenimo meilę, Andrių Čerešką, už kurio ištekėjo.

Tačiau pora galiausiai nusprendė emigruoti – savo gyvenimą nuo 2009-ųjų jie kuria Katare ir viešumo visus šiuos metus vengė. Visgi dabar Berneen 15min prisipažino – jiedu su Andriumi gyvena nebe vieni – 2016-ųjų vasarį jų šeimą papildė dukra.

„Dukrai Skyrah Marz jau pusantrų metų. Vaikas buvo ir planuotas, ir truputį staigmena. Negaliu sakyti, kad tiesiog sėdėjau ir sakiau, kad mums reikia vaiko. Dukra tikrai buvo labai laukiama“, – 15min pasakojo atlikėja.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Berneen Čereška su vyru Andriumi
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Berneen Čereška su vyru Andriumi

Šeimyninę laimę iš pradžių pora nusprendė pasilikti tik sau – o kam, juk ir taip jiedu laimingi. Be to, muzikiniams tikslams, jos manymu, tai įtakos visai nedaro.

„Aš tiesiog norėjau savo asmeninį gyvenimą pasilaikyti sau, nors ir žinau, kad jo negalėsiu visą laiką nuslėpti. Tačiau tuo metu norėjau jį atskirti nuo karjeros ir darbo. Visgi besilaukdama muzikos nepamiršau, kelis kartus vykau į Ganą, kur įrašinėjau dainas, svečiavausi ir Lietuvoje“, – pasakojo Berneen.

Tapus mama, atlikėja pripažįsta, ji tapo kaip niekada laiminga: „Gimus dukrai viskas pasikeitė. Mane motinystė išlaisvino. Iš pradžių galvojau, kad tai bus labai dramatiška ir viskas pasikeis. Žinau, kad daug žmonių sako tą patį, bet dabar tikrai jaučiu pilnatvę, jaučiuosi stipresnė ir užtikrinta.“

Pora dukrą augina mokydami ją dviejų kalbų – lietuvių ir anglų: „Ji juk lietuvė, todėl turi žinoti šią kalbą. Seneliai jau mus buvo aplankę Katare, aš besilaukdama lankiausi pas juos Lietuvoje. Kiek vėliau čia ketiname grįžti atostogoms.“

Kohsamuiphoto nuotr./Berneen
Kohsamuiphoto nuotr./Berneen

Pasak atlikėjos, Lietuvos ji visiškai nepamiršo. Anaiptol, labai ilgisi šalies. „Pasiilgau gaivaus Lietuvos oro. Kataras yra dykuma. Čia labai mažai žalumos. Labai ilgiuosi lietuviško maisto. Su Andriumi kalbame, kad kaip būtų gerai, jei turėtume lašinių, svogūnų ir agurkų. Andriaus tėvai neseniai pas mus lankėsi ir viską, ką jie mums atvežė – aišku, jau suvalgėme...“, – šypsojosi dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius