Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ketvirto vaiko besilaukianti Beata Nicholson 39-ąjį gimtadienį sutiko ant mėlyno kilimo

Jau ne pirmi metai, kai Beata Nicholson rugpjūčio 31-ąją mini dvigubą šventę. Paskutinę vasaros dieną gimusi laidų vedėja, kulinarinių knygų autorė tądien švenčia gimtadienį, tačiau neretai ši proga sutampa su dar viena – rudens televizijos startu. Ne išimtis ir šie metai – penktadienį 39-erių sulaukusi Beata gimtadienį sutiko… ant mėlyno kilimo LRT sezono atidarymo šventėje.
Beata Nicholson su šeima
Beata Nicholson su šeima / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Taip jau yra, kad mano gimtadienis vis balansuoja tomis dienomis aplink naujo sezono atidarymą, todėl jau savotiškai pripratau. Nors man tai – dviguba šventė, juk dar smagiau“, – 15min sakė ji.

Penktadienį Beata sako pradėjusi taip, kaip jai pačiai norėjosi – be jokio skubėjimo, be didelių planų, ji tiesiog mėgavosi akimirka ir, kaip pati sako, „tiesiog užsiėmė tuo, kas jai gyvenime labiausiai patinka“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Beata Nicholson
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Beata Nicholson

„Maži dalykai – labai malonūs. Juk labai smagu tiesiog atsikelti išmiegojus tiek, kiek norisi, susitvarkyti namus, pagaminti ką nors skanaus, išeiti pasivaikščioti su vaikais ir šuniu. Man gimtadienis – paprasta, tačiau laiminga diena, nereikia ir jokių specialių ritualų“, – šventiniame renginyje kalbėjo Beata.

Dar ryte ją pasveikino visa gausi šeima, o dieną Beata su bičiulėmis susiorganizavo šventinius pietus. O to, tikina, ir užtenka, jokių didelių balių Beata kelti neketina. „Man kiekviena diena yra šventė, Rugsėjo 1-oji – dar didesnė šventė, o, štai, ir mokykla vaikams prasidės... bus ir taip apie ką galvoti“, – pasakojo ji.

Asmeninio albumo nuotr. /Beata Nicholson su vaikais
Asmeninio albumo nuotr. /Beata Nicholson su vaikais

Praėjusius metus ji vadina labai sėkmingais, per kuriuos esą įvyko daug gražių dalykų. „Buvo labai aktyvūs metai. Stengiuosi imti iš gyvenimo tiek, kiek galiu. Aišku, dabar laukiuosi ketvirto vaiko, todėl reikėjo šiek tiek sustyguoti darbus. Dėl šios priežasties vasara buvo labai intensyvi – teko iš anksto nufilmuoti ne vieną „Beatos virtuvės“ laidą, pasiruošti naujam sezonui. O rugsėjis, spalis – dabar laukia ramesni mėnesiai“, – sakė Beata.

Ir nors vaikelio laukimas pristabdė kai kuriuos planus, tačiau vidinės energijos neatėmė – Beata sako besijaučianti puikiai, o ir ketvirtas nėštumas daug lengvesnis. „Viskas jau paprasčiau, tačiau kuo esu vyresnė – tuo greičiau bėga laikas, vos spėju suktis, nors ir daug daugiau visko veikiu. Nėštumas nėra liga, aš jį priimu natūraliai, todėl tiesiog džiaugiuosi ir laukiu vaikelio gimstant“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr. /Beata Nicholson su šeima
Asmeninio albumo nuotr. /Beata Nicholson su šeima

Laidų vedėja sako jau žinanti ir būsimo kūdikio lytį, tačiau jos neatskleidžia – o kam? Ji įsitikinusi, kad svarbiausia, jog vaikas gimtų sveikas, o iki pat jo gimimo neva ir šiaip visuomet išlieka tikimybė, kad spėjimai gali nepasitvirtinti.

Gimtadienio proga Beata sau sako linkinti ramybės ir taikos su savimi – tai esą svarbiausia kiekvienam žmogui. O taip pat – kad viskam užtektų sveikatos bei „mokėti gyventi pagal prioritetus“ bei gebėti iš jų išsirinkti.

TAIP PAT SKAITYKITE: LRT iškilmingai pristatė naują iššūkių sezoną: mėlynu kilimu žengė būrys žvaigždžių

TAIP PAT SKAITYKITE: Beata ir Tomas Nicholsonai pakrikštijo sūnų Harį: „Norėjome jaukios šeimos šventės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius