-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtųjų santuokos metinių proga Goda Alijeva atvirai išpažino meilę savo vyrui Rolandui Alijevui

Lygiai prieš ketverius metus, liepos 24-ąją, amžiną meilę vienas kitam prisiekė krepšininkas Rolandas Alijevas (28) ir buvusi grupės „69 danguje“ narė Goda Sabutytė (27), kuri po santuokos pasirinko vyro pavardę. Dukrą Tėją (3) auginanti ir šeimos pagausėjimo laukianti pora tiesiog spinduliuoja meile, o Goda negaili gražiausių epitetų savo sutuoktiniui.
Goda ir Rolandas Alijevai
Goda ir Rolandas Alijevai 2009 metų liepos 24-ąją / Viganto Ovadnevo/„Žmonės“ nuotr.

Socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje Goda pasveikino savo vyrą su sukaktimi ir pasidalijo džiaugsmu, kad jau ketveri metai, kuomet jie drauge.

„4 metai – vaisinės arba lininės vestuvės. Ketvirtieji santuokos metai suprantami kaip prisirpę ir vaisingi. Sutuoktiniai mėgaujasi jausmų ir tarpusavio santykių branda, o vaisingumas suprantamas kaip šeimos pagausėjimas. Rolandai Alijevai, myliu tave ir kiekviena diena su tavimi – ne tik iššūkis ir darbas su savimi, bet ir neapsakomų nuotykių kelionė per gyvenimą, kurios neįsivaizduoju be tavęs. Su mažyte mūsų sukaktimi“, – rašė G.Alijeva.

R.Alijevas: „Myliu Godą už tai, kad ji yra“

Susisiekus su Rolandu, vyras padėkojo už sveikinimus ir atskleidė, kad rytoj išvyksta į kelionę, todėl šį vakarą žada pradžiuginti žmoną vakariene. Paklausus, ar ketina pats gaminti, tik nusijuokė: „Ne, kur nors noriu nusivesti, gražioje aplinkoje pavakarieniauti romantiškai.“

Kalbėdamas su portalu Žmonės.lt R.Alijevas negailėjo nuostabių žodžių Godai. „Myliu ją už tai, kad yra. Neįsivaizduoju savo gyvenimo be jos. Per tuos ketverius metus būta visko, juk nėra santuokų be dūmų, bet mes viską išgyvenome ir vis dar esame drauge. Tai tik dar labiau parodo, kad esame tvirta šeima. Šiai sukakčiai dar daugiau džiaugsmo suteikia faktas, kad laukiame šeimos pagausėjimo. Malonu pagalvojus, kad didėja mūsų šeima ir prie stalo sės daugiau žmonių“, – kalbėjo krepšininkas.

Vyras teigė, kad labiausiai vertina žmonos charakterį, nuoširdumą ir atvirumą. „Mūsų santykiai susilipdė, nes esame labai panašūs, turime vienodą požiūrį į tam tikrus dalykus. Visa tai lemia, kad šeimoje sutariame gerai ir gyvename linksmai“, – pasakojo Rolandas.

Pora susituokė Birštone prieš ketverius metus

Portalas Žmonės.lt skaitytojams primena, kad šiuo metu G.Alijeva laukiasi antrosios atžalos, o sūnus pasaulį turėtų išvysti šių metų gruodį.

Pora susituokė 2009-aisiais liepos 24 dieną Birštono Šv.Antano bažnyčioje. Nors vestuvių vietą pora slėpė iki paskutinės akimirkos, žurnalistų šalia bažnyčios buvo apsčiai. Ceremonija buvo uždara ir į ją negalėjo patekti nė vienas pašalietis.

2010-aisiais gegužės 5-ąją Godai ir Rolandui Kauno medicinos universiteto klinikose gimė dukra, kuriai tėvai išrinko vardą Tėja.

Asmeninio albumo nuotr./Goda ir Rolandas Alijevai
Asmeninio albumo nuotr./Goda ir Rolandas Alijevai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius