-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiek dėl šlovės „Eurovizijoje“ paaukojo E.Jurgaitytės tėvai?

Antradienį LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ – du pasakojimai apie kylančių ir jau pakilusių scenos žvaigždžių gyvenimą.
Eglė su tėveliais
Eglė su tėveliais / Irmanto Gelūno/„15min.lt“ nuotr.

Laukia susitikimas su vaikų „Eurovizijos“ trečiosios vietos laimėtoja Egle Jurgaityte ir jos tėvais, rašoma pranešime spaudai.

Prieš savaitę, kai dešimtmetė Eglė Jurgaitytė pasirodė vaikų „Eurovizijos“ scenoje, mažai kas drįso spėlioti, kokią vietą jai pavyks užimti. Ketvirtos klasės mokinukė padarė tai, ko iki šiol niekam nepavyko pasiekti. Trečioji vieta. „Pergalė netikėta, tačiau neatsitiktinė“, – laidoje sakys Eglės tėvai, jau šešerius metus visą savo laiką, finansus ir jėgas skiriantys dukters karjerai.

Mažosios dainininkės tėtis Virgilijus prisipažins, kad po „Eurovizijos“ šeimos sąskaitos visiškai tuščios. Pasirodymas, kainavęs daugiau nei 80 tūkstančių litų, tikslą pasiekė, tačiau dabar Jurgaičiai tikina, kad Eglės pergalė galėjo būti dar didesnė.

Kita tema: ar tiesa, kad buvusiai grupės „Mango“ lyderei Rimai Petrauskytei teko įveikti ne tik grupės išsiskyrimą, sunkią ligą, bet ir mylimojo netektį? Rima bus atvira.

Prisiminimai apie praeitį „Mango“ lyderei Rimai kelia ne vien malonius prisiminimus. Mergina pasakos paaukojusi sceną tam, kad galėtų turėti daugiau asmeninės laisvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius