-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kine gimusi B.Tiškevič ir S.Baradinsko meilė: metų sukaktį pora minėjo „Scanoramoje“

Aktorei, laidų vedėjai Beatai Tiškevič ir režisieriui Sauliui Baradinskui „Scanoramos“ vardas reiškia ne tik vieną svarbiausių metų kino festivalių. Nuo šiol jiems tai ir vienas svarbiausių atsvaros taškų skaičiuojant jųdviejų draugystės metus. Būtent šiame Europos šalių kino forume užsimezgė romantinė poros pažintis – Beata ir Saulius šiemet „Scanoramoje“ minėjo pirmąsias draugystės metines.
Saulius Baradinskas ir Beata Tiškevič
Saulius Baradinskas ir Beata Tiškevič / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Mums šis festivalis – ypatingas. Lygiai prieš metus su Sauliumi jame ėmėme draugauti. Čia – ir kinas, ir meilė, o mums abiem tai labai svarbu. Viskas taip simboliškai ir gražiai susiklostė, labai gera čia sugrįžti“, – 15min sakė Vilniuje vykusioje „Scanoramoje“ kartu su Sauliumi sutikta Beata.

Tuomet, dar praėjusiais metais, jausmai tarp jų įsižiebė palaipsniui, tačiau viskas ėjosi lyg pagal tobulą planą. Turėjusi porą bilietų į režisierės Giedrės Žickytės filmo „Aš čia tik svečias“ premjerą Beata svarstė, ką pasiimti drauge.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Saulius Baradinskas ir Beata Tiškevič
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Saulius Baradinskas ir Beata Tiškevič

TAIP PAT SKAITYKITE: Jubiliejinė „Scanorama“ nutiesė raudoną kilimą: tarp Europos kino mylėtojų – būrys garsenybių

„Šiaip nelabai mėgstu vaikščioti į renginius, bet Giedrės kūryba labai žaviuosi. Ieškojau, su kuo nueiti. Parašiau Sauliui. O jis iškart sutiko! Aš jį pažinojau, bet mes nevaikščiojom į pasimatymus, tuo metu nebuvo jokio ypatingo ryšio tarp mūsų“, – santykių su Sauliumi pradžią prisiminė Beta.

Tačiau tas ryšys netruko užsimegzti – smagiai drauge praleidę laiką viename filme, aplankė ir antrą, trečią, žiūrėk ir dar vieną, kol abu suprato, kad nebenori išsiskirti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas – nauja pora

„Šiandien „Scanorama“ mums – taškas, kai žinome, kad praėjo metai. Niekuomet nepamiršime, kada minėti draugystės sukaktį“, – juokėsi Saulius.

Praėjus pirmiesiems metams abu tikina – jie buvo vieni nuostabiausių jų abiejų gyvenime. Kupini ne tik meilės, bet ir kūrybos – abu būdami meno žmonės jie vienas kitą įkvepia.

„Vienas geriausių dalykų, kas mums nutiko, kad atradę vienas kitą meilėje, mes labai daug davėm vienas kitam kūrybine prasme. Beata parašė knygą“, – sako Saulius. O Beata užbaigdama sakinį priduria: „O Saulius nufilmavo du filmus.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Saulius Baradinskas ir Beata Tiškevič
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Saulius Baradinskas ir Beata Tiškevič

„Tai ir yra geriausia, kad absoliučiame vienas kito palaikyme mes abu galime kurti ir savęs neriboti. Tai yra ypatingas santykis“, – šypsosi Saulius.

„Metai labai turtingi. Visada svajojau parašyti knygą, bet nė su vienu partneriu neturėjau tiek palaikymo, to gražaus laiko, stabilumo, kiek turiu su Sauliumi. Kai galiu sėsti ir rašyti, atsiduoti kūrybiniam procesui – tai nuostabu“, – 15min kalbėjo Beata.

Pasak jos, pora jau spėjo pamatyti vienas kitą pačiomis įvairiausiomis spalvomis ir tą padaryti padėjo kelionės – jiedu drauge aplankė ne vieną šalį, tarp kurių – Maroką, Islandiją, Prancūziją, keliavo Lenkijoje. „Žinoma, visko būna, nesinori vaidinti tobulos poros. Tačiau mes esame procese, kuris mums abiem labai įdomus“, – linksmai kalbėjo Beata.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beata Tiškevič: Maroko spalvos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius