-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kino pavasaris“ kartu su „Magnum“ pristatė savo nominantus

Likus vos kelioms dienoms iki didžiausio kino festivalio Lietuvoje „Kino pavasaris” pradžios, kovo 31 d., kino teatre „Forum Cinemas Vingis“ buvo pristatyti geriausio metų Lietuvos kino aktoriaus ir geriausios aktorės nominantai. Į renginį susirinko gausus būrys Lietuvos kino, teatro ir muzikos atstovų.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / „Magnum“ nuotr.

Išrinkti geriausią metų Lietuvos kino aktorių ir aktorę šiemet kviečia „Magnum“ ledai. Anot jų atstovės, prie festivalio kompanija prisijungė dėl vienijančios kūrybinės laisvės idėjos. „Menininkams svarbiausia erdvė ir galimybė išreikšti save ir pasakoti savo istoriją taip, kaip jie nori, ir tiems, kuriems rūpi ją išgirsti“, – įsitikinusi Kristine Murniece. Partneriai džiaugiasi, jog žmonių, nuoširdžiai mylinčių meną, tikrai yra.

Menininkams svarbiausia erdvė ir galimybė išreikšti save ir pasakoti savo istoriją taip, kaip jie nori, ir tiems, kuriems rūpi ją išgirsti.

„Magnum“ šį pavasarį kelia iššūkį ir kviečia visus išlaisvinti savo vidinius žvėris bei ryžtis dvigubam šokolado sluoksniui su naujaisias „Magnum Double“ ledais. Spontaniškumas, malonumas ir kokybė – pagrindinės „Magnum“ vertybės, atsispindinčios naujųjų ledų kampanijoje.

Geriausio metų Lietuvos kino aktoriaus ir geriausios aktorės nominantų paskelbimo metu svečiai turėjo unikalią galimybę pirmieji paragauti naujųjų „Magnum Double“ ledų, kurie didžiąsias Lietuvos prekybos vietas pasieks jau labai greitai. Laukti tikrai yra ko. Ledai, dengti dvigubu šokolado sluoksniu, yra trijų skonių: karameliniai, šokoladiniai ir riešutų sviesto.

Dizainerės Agnės Kuzmickaitės kurtomis suknelėmis vilkėjusios „Magnum“ merginos renginio svečiams ne tik siūlė paragauti naujojo skonio ledų, tačiau ir kvietė nusifotografuoti.

„Magnum Double“ nepaliko abejingų: „Tai vieni skaniausių mano ragautų ledų“, – susižavėjimo neslėpė renginio svečiai, ne kartą prašę pakartoti. Ledai tirpte tirpo nuo padėklų, o žmonės su malonumu „matavosi“ gyvūnų vaidmenis – liūto, tigro ir panteros kaukes.

„Magnum“ kviečia balsuoti už savo favoritus geriausio metų Lietuvos kino aktoriaus ir geriausios aktorės rinkimuose, kurių nugalėtojai bus apdovanoti iškilmingos ceremonijos Nacionalinėje dailės galerijoje metu balandžio 11 d.

Rinkimuose dalyvauja: aktoriai Juozas Budraitis, Šarūnas Bartas ir Vainius Sodeika bei aktorės Viktorija Kuodytė, Ina Marija Bartaitė ir Severija Bielskytė. Už nominantus „Kino pavasario“ žiūrovai gali balsuoti viso festivalio metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius