Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje ištekėjo modelis Deimantė Guobytė: mergvakarį Las Vegase švęs po vestuvių

Modelis Deimantė Guobytė (25) šį ketvirtadienį Klaipėdoje ištarė lemtingąjį „taip“ savo sužadėtiniui Lukui Baranauskui (26). Pora susituokė kuklioje ceremonijoje uostamiesčio santuokų rūmuose, praneša 15min.
Deimantės Guobytės ir Luko Baranausko vestuvės
Deimantės Guobytės ir Luko Baranausko vestuvės / Tomo Pikturnos/15min nuotr.

Su modelių agentūromis Milane ir Niujorke dirbanti Deimantė daug laiko praleidžia užsienyje. Tačiau svarbų gyvenimo žingsnį ji žengė gimtajame Klaipėdos mieste. Čia moteris susituokė su savo mylimuoju Luku Baranausku.

Deimantės vyru tapęs L.Baranauskas yra odontologijos klinikos savininkas, pagal profesiją – teisininkas.

Deimantė Guobytė Lietuvoje žinoma ne tik kaip modelis. Ji yra aktyvi beglobių gyvūnų teisių gynėja, 2015 metais įsteigė savo vardo labdaros ir paramos fondą „Lietuva – gyvūnams“.

Sužadėtuvės ir vestuvės – tąpat dieną

Santuokai pora pasirinko balandžio 19-ąją – tą pačią dieną, kaip ir sužadėtuvių, kurios įvyko prieš metus.

„Kad nereikėtų naujo žiedo pirkti, žinote, kokios senos tradicijos“, – 15min juokavo Lukas Baranauskas. Pora apie šias vestuves niekam nepranešė, tikino, jog tai savotiška paslaptis, tačiau prie Santuokų rūmų jų pasveikinti atskubėjo šeimos nariai ir keletas draugų.

Deimantė ir Lukas iškilmingas vestuves draugų ir giminaičių apsupty ketina atšvęsti liepos mėnesį, kuomet vienas kitam meilę prisieks ir bažnyčioje.

Kol kas žinoma manekenė pavardės keisti neskubės, tikina nenorinti keisti visų darbo dokumentų, susijusių su jos veikla JAV. Ateityje planuoja rinktis dvigubą pavardę – pasilikti savo ir priimti vyro.

VIDEO: Klaipėdoje susituokė modelis Deimantė Guobytė ir verslininkas Lukas Baranauskas

Mergina neseniai pasirašė trejų metų sutartį Niujorke ir toliau tęs modelio darbą, tad planų artimiausiu metu susilaukti atžalų atsisako, tai lieka ateičiai.

Pora daug laiko ketina praleisti Klaipėdoje. Deimantė tikino čia po darbų sugrįžtanti maždaug kas tris savaites ir prabūnanti apie mėnesį.

„Per metus Klaipėdoje bendrai būnu apie pusę metų“, – sakė moteris, su Luku draugavusi apie trejus su puse metų ir, atviravusi, jog pažįsta jį nuo pat vaikystės.

Mergvakaris kitaip – po vestuvių

Kitą savaitę pora išvyksta į JAV, kur Las Vegase Deimantė su draugėmis atšvęs mergvakarį. Šia proga į Ameriką skrenda septynios jos draugės iš Lietuvos, dar kelios merginos prisijungs iš kitų šalių. Mergvakaryje dalyvaus 13 merginų.

Deimantė neslėpė prieš porą dienų buvusi nustebinta, tai policija ją iškvietė į komisariatą, mat esą kaimynai pasiskundė dėl triukšmo. „Galvojau, gal jis likęs vienas namie krepšinį per garsiai žiūrėjo“, – juokėsi Deimantė, tokiu būdu gavusi kvietimą dalyvauti mergvakaryje.

15min primena, kad Lukas ir Deimantė susižadėjo pernai Jungtiniuose Arabų Emyratuose – Dubajuje esančiame aukščiausiame pasaulio dangoraižyje Burdž Chalifa.

„Aukščiausio pasaulyje pastato viršūnėje, tobulu metu, tobulam vyrui su tobulu žiedu ištariau TAIP. Ačiū Tau, Lukai, už viską. Myliu!“, – tuomet puikių emocijų neslėpė Deimantė.

Užsienyje modelio karjeros siekusi Deimantė Lietuvoje išgarsėjo prieš keletą metų, kai žiniasklaidoje vis dažniau atsirasdavo pranešimų, jog ji – dvigubai vyresnio amerikiečių ritmenbliuzo atlikėjo, dvi „Grammy“ statulėles pelniusio dainininko Maxwello mergina.

Tačiau pastaraisiais metais socialinėse erdvėse vis dažniau pasirodytavusiose nuotraukose greta Deimantės šypsojosi ne Maxwellas, o Lukas. Galiausiai tapę pora jiedu nusprendė savo gyvenimus sujungti ir kurti šeimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius