Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko neišgirdo M.A.M.A žiūrovai: Stano atskleidė, kad scenoje norėta pajuokauti apie jo vėžio diagnozę

Stanislavas Stavickis-Stano šeštadienį feisbuke prisipažino, kad M.A.M.A ceremonijos metu iš vedėjo Justino Jankevičiaus lūpų tikėjosi išgirsti ir jam dedikuotą juokelį. Dėl jo dar prieš ceremoniją Justinas tarėsi su pačiu Stano. Tiesa, vedėjas buvo sumanęs pajuokauti itin jautria tema – apie S.Stavickiui diagnozuotą vėžį. Tačiau su sunkia liga kovojančio muzikanto toks sumanymas nė kiek nesutrikdė.
Stano
Stano / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Stano šia istorija socialiniame tinkle pasidalijo prabėgus dienai po M.A.M.A apdovanojimų ceremonijos.

„Ruošdamasis renginiui Justinas Jankevičius, man paskambino ir suskėlė vieną žiauriai gerą bajerį, kurį planavo įtraukti į vedėjo kalbą. Reikalas buvo slidus, nes Lietuvoje yra dalykų iš kurių juoktis kaip ir nedera. Galutiniame renginio variante tas bajeris ir liko neišsakytas, o gaila, nes tikrai buvo vertas“, – socialiniame tinkle pasakojo S.Stavickis-Stano.

Stano papasakojo, kaip turėjo skambėti Justino Jankevičiaus juokelis: „Justas manęs buvo atsiklausęs, ar neįsižeisiu, jei jis skels šitaip: Stano yra pirmasis pasaulyje jūros gyvūnas apsirgęs upės gyvūnu. Brolau, tikrai neįsižeidžiau. Manau, ir visi kiti apsirgę upės gyvūnu tau tik nusiųstų didelį like.“

„Geriausi vaistai yra juokas “, – pridūrė Stano.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ant M.A.M.A kilimo – protestas: Marijos Grabštaitės įvaizdis skelbė ypatingą žinutę

TAIP PAT SKAITYKITE: Po skandalo – Jazzu ašaros ir atvira išpažintis: „Atsiprašau, jei kažkada įskaudinau“

15min primena, kad apie onkologinę ligą S.Stavickis-Stano sužinojo 2018 metų pavasarį, o viešai prisipažino lapkričio pabaigoje. Žinutė feisbuke atlikėjo gerbėjams buvo tarsi žaibas iš giedro dangaus.

Netrukus jį apipylė tūkstančiai palaikymo žinučių, su sunkia liga susidūrusių žmonių istorijos, padėka. Tai ir buvo viena iš priežasčių, kodėl atlikėjas ryžosi tokiam nelengvam žingsniui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius