-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko tikėtis iš Jaučio metų?

Naujieji, 2009-ieji, Jaučio (Karvės) metai — tai antrieji dvylikos metų ciklo metai pagal Rytų kalendorių. Legenda byloja, kad Jautis buvo išrinktas antruoju dėl savo gerumo ir darbštumo.
Jautis
Jautis / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Naujieji metai

Tad ko iš šių metų galėtume tikėtis?

Progreso ir konservatyvumo kova

Jautis visada tylus, santūrus, lėtas, bet tikslus ir nuoseklus. Pasižymi originaliu mąstymu ir neeiliniu protu. Kita vertus – gana konservatyvus, ne itin mėgsta naujoves. Vienas iš svarbiausių Jaučio bruožų – rūpinimasis šeima.

2009-aisiais planetų išsidėstymas prognozuoja naujovių ir progreso kovą su tradicijomis ir konservatyvumu. Naujosios tendencijos būtinai nugalės, o tos šalys ar žmonės, kurie iš paskutiniųjų laikysis senųjų taisyklių, gali nukentėti.

2009-ieji palankūs kūrybinių profesijų žmonėms – daug kam kils vaisingų idėjų, padėsiančių atskleisti palankias perspektyvas. Bus labai svarbūs draugiški santykiai ir ryšiai. Teikiama pagalba bus prasminga ir rezultatyvi. Jaučio metais labai tinka imtis bendrų projektų, ieškoti konsensuso, priimti kolektyvinius sprendimus.

Ateinančiais metais daugiausia perspektyvų turės praktiški darbai, besiremiantys stipriosiomis Žemės stichijomis – atkaklumu, sėslumu ir tikslingumu. Remdamiesi jomis, siekite tikslo nesistengdami „užkonservuoti“ esamos padėties, drąsiai ženkite pirmyn.

2009-ieji labai svarbūs religijos sričiai. Kiekvienas žmogus turėtų savo širdyje puoselėti tikėjimą visus metus. Gali nutikti ypatingų dvasinių dalykų, turėsiančių įtakos ne tik pavieniams žmonėms, bet ir visai visuomenei. Labai svarbu nesusikoncentruoti į materialines vertybes, nepamirškite puoselėti ir savo dvasios.

Naujieji, 2009-ieji, metai pagal rytiečių kalendorių prasidės anaiptol ne sausio 1 dieną. Pagal kinų tradiciją Naujieji metai ateina per pirmąjį jauną mėnulį po sausio 21 dienos. Taigi Jautis ims valdyti nuo 2009 metų sausio 26 dienos ir savo pozicijų neužleis iki 2010 metų vasario 13-osios.

Ką jums atneš Jaučio metai?

Kokie bus ateinantys metai rytiečių horoskopo ženklams.

Žiurkei 2009 metai suteiks galimybę pailsėti nuo sumaišties, sutaupyti pinigų ir naudingai investuoti, apdairumo ir pedantiškumo dėka pasiekti sėkmę, namuose ir darbe atskleisti geriausias asmenines savybes, atkreipti į save priešingos lyties dėmesį.

Jaučiui 2009 metai leis įgyvendinti visus sumanymus, išsivaduoti nuo beprasmių rūpesčių ir nereikalingo krūvio, išvykti į tolimas keliones, tapti lyderiu šeimoje, įgyvendinti senus troškimus, kardinaliai pakeisti įvaizdį, būti energingam ir išsaugoti gerą nuotaiką.

Tigras 2009 metais užbaigs ilgalaikius darbus, išsiaiškins visus paslaptingus 2008-ųjų įvykius, supras savo begalinio jaudulio priežastis, todėl galės išspręsti asmenines problemas, sustiprins sveikatą, sugebės trumpam pamiršti reikalus, kad apgalvotų susidariusią situaciją ir priimtų teisingą sprendimą.

Kiškiui 2009 metai suteiks galimybę pasilinksminti ir gerai praleisti laiką, priimti viliojančius pasiūlymus, nugalėti kliūtis, trukdančias siekti svarbiausio tikslo, užmegzti naujas pažintis, tapti dar patrauklesniu, mėgautis priešingos lyties dėmesiu, blaiviai vertinti savo jėgas, neduoti pažadų, kurių neįmanoma įgyvendinti, pakeisti darbą ir gyvenamąją vietą, išvengti klaidų, priimant svarbius sprendimus ir sudarant sutartis.

Drakonui Jaučiai metai leis daug pasiekti, pademonstruoti valios jėgą, bevertį blaškymąsi pakeisti naudingais darbais, kelti sau aukštus siekius, pasikliaujant emocijomis priimti teisingus sprendimus, būti diplomatišku, realizuoti įdomius projektus, atsižadėti žalingų įpročių.

Gyvatė 2009 metais maudysis šlovės spinduliuose, pagerins materialinę padėtį, pakils karjeros laipteliais, įtvirtins autoritetą, išnaudos visas galimybes sėkmei pasiekti, užsitarnaus pagyrimų ir apdovanojimų, leisis į tolimas keliones, praplės pažinčių ratą.

Arkliui ateinantieji metai žada galimybę laiką leisti kelionėse, bendraujant, linksmoje sumaištyje, sudėtingose situacijose tapti nugalėtoju, asmeninį gyvenimą pakeisti į gerąją pusę, pasirūpinti vaikais ir artimaisiais, dalyvauti įdomiuose įvykiuose, išvengiant nemalonumų.

Avis 2009 metais įrodys aplinkiniams savo pranašumą, sėkmingai sieks karjeros, turės didelių pajamų, išspręs buitines problemas, atras meilę ir laimę šeimoje, mokės gyventi sveikai be didelių pastangų.

Beždžionė kitąmet sėkmę užsitarnaus pati, be šio pasaulio didžiųjų pagalbos, įgis finansinę nepriklausomybę, išspręs nekilnojamojo turto ir buities įrengimo problemas, suras sielos ramybę, pagerins savo fizinę formą.

Gaidžiui 2009 metai suteiks galimybę pasiekti visas įmanomas ir neįmanomas aukštumas, sulaukti neįtikėtino populiarumo tarp priešingos lyties atstovų, mėgautis romantiškais nuotykiais, sėkmingai pakeisti įvaizdį, pagerinti savijautą.

Šuo Jaučio metais sutvarkys senus reikalus, įgyvendins kūrybinius ir mokslinius ieškojimus, įsirengs būstą, skirs daug dėmesio namų reikmėms, suras sielos ramybę ir harmoniją šeimoje.

Kiaulei 2009 metai suteiks galimybę išbandyti jėgas įvairiose srityse, susigaudyti sudėtingose situacijose, sukaupti neįkainojamos patirties, įgyti imunitetą nemalonumams, mėgautis artimų žmonių draugija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius