Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be komentarų“: Kodėl ašaroja Kristina Brazauskienė?

Jau rytoj, trečiadienį, į visus Lietuvos žmones su ašaromis akyse kreipsis našlė Kristina Brazauskienė. Garsi Lietuvos ponia prisipažins – jai labai skaudu matyti, kaip šalies išrinktieji Lietuvoje gyvena prabangiai, o paprasti žmonės tiesiog vargsta.
Kristina Brazauskienė tapo naujosios partijos lydere
Kristina Brazauskienė / Evaldo Šemiotos nuotr.

Tačiau K.Brazauskienė įsitikinusi – gražus gyvenimas yra pačių lietuvių rankose ir kokie bus ateinantys metai priklausys tik nuo tautos pasirinkimo.

„Jūs esate Seimo narių darbdaviai, bet jie gyvena prabangiai, o jūs – skurdžiai! Tai neteisinga! Rinkitės atidžiai ir ateinantys metai bus kur kas geresni ir gražesni“, – jau rytoj TV3 laidoje „Be komentarų kalbės K.Brazauskienė.

Į didžiąją politiką žengianti garsi Lietuvos moteris prieš pat Kalėdas panoro viešai pasveikinti visus tautiečius su būsimomis šventėmis ir palinkėti gerų ateinančių metų. Prie papuoštos Kalėdų eglutės Lietuvos ponia pakvietė išskirtinai tik „Be komentarų“ laidos žurnalistus, kurie žiūrovams pateiks ekskliuzyvinių pikantiškų kadrų – K.Brazauskienė su ašaromis akyse prašys Lietuvos žmonių kovoti už geresnį rytojų!

„Tikėkite geresne ateitimi, būkite optimistai, nenusivilkite, nebūkite pasyvūs ir nebijokite valdžios. Ne prašykite, o drąsiai reikalaukite to, kas jums priklauso! Valdžia skirta tam, kad tarnautų žmonėms!” – ryžto kupinomis akimis į Lietuvos gyventojus kreipsis amžinatilsio vyro Algirdo Mykolo Brazausko žmona.

Kodėl kreipdamasi į tautą ponia Kristina apsiverkė? Ir su kuo, kai tarp mūsų nebėra A.M.Brazausko, ji sutiks Kūčias ir Kalėdas?

„Be komentarų“ trečiadieniais 20.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius