-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokia „Šok su manimi“ kritikė bus Larisa Kalpokaitė?

Šį šeštadienį 19.00 val. „Šok su manimi“ laidoje – teisėjų permainos. Tarp dviejų karingai nusiteikusių komisijos narių sėdinti Jūratė Norvaišienė išvyko teisėjauti į pasaulines varžybas Italijoje, todėl jos vietą ir vėl trumpam užims sportinių šokių klubo „Ratuto“ trenerė, daugkartinė Lietuvos lotynų Amerikos šokių čempionė, Pasaulio ir Europos taurės laimėtoja Eglė Visockaitė. Na, o svečio kėdė šį kartą buvo pasiūlyta nusipelniusiai teatro ir televizijos aktorei Larisai Kalpokaitei.
Larisa  Kalpokaitė
Larisa Kalpokaitė / TV3 nuotr.

„Dalyviai vis daugiau dėmesio skiria ne tik pačiam šokiui, kostiumams, bet ir pasirodymo siužetui bei vaidybai. Komisijos nariai juos itin griežtai vertina už neatskleistą personažą ar netinkamai parodytą veido išraišką. Šį kartą nusprendėme, kad šiuos komentarus apie artistiškus pasirodymus išdėstytų žymi aktorė Larisa Kalpokaitė. Jos nuomonę apie šokį, simpatijas ir šokėjų klaidas TV3 žiūrovai sužinos jau šeštadienio vakarą“, – naują komisijos narę pristato „Šok su manimi“ projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Populiaraus projekto dalyviai jau jaučia artėjantį finalą, dėl to vis labiau stengiasi nustebinti ir įtikti šio šou gerbėjams. Jų šokiai tampa mažais spektakliais, o iš žingsnelių komisija vis sunkiau atspėja, kokį šokį jie šoko.

„Dauguma šokėjų į pasirodymus prideda akrobatikos, baleto elementų. Ne viena pora, pasirinkusi temą, vidury savaitės ją keičia. Įtampa jaučiasi stipriai – porose pasitaiko vis daugiau kivirčų. Kiekvienas dalyvis ant parketo nori įgyvendinti savo idėją. Dažnai tokiose situacijose tenka ir psichologu pabūti“, – šypsosi Neringa.

Tačiau dėl tokio dalyvių suinterisuotumo TV3 žiūrovų ateinančio šeštadienio vakarą laukia tik dar įspūdingesni pasirodymai.

Kas bus tos žymiausios pasaulio poros, kokias staigmenas ruošia dalyviai, favoritų džiaugsmas ir paskutines vietas užėmusių dalyvių noras pasitempti „Šok su manimi“ laidoje – šį šeštadienį, lapkričio 14 dieną, 19 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius