-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronavirusu susirgo ir LNOBT direktoriaus pavaduotoja Jurgita Skiotytė-Norvaišienė

Penktadienio rytą LNOBT direktoriui Jonui Sakalauskui atlikus koronaviruso tyrimą ir gavus teigiamą atsakymą, buvo nuspręsta ištirti ir teatro darbuotojus. Virusu užsikrėtė ir teatro direktoriaus pavaduotoja Jurgita Skiotytė-Norvaišienė.
Jurgita Skiotytė
Jurgita Skiotytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šią žinią 15min patvirtino pati Jurgita Skiotytė-Norvaišienė.

„Esu Santaros klinikose, guliu infekcinėje ligoninėje, Covid-19 skyriuje. Esu paguldyta dėl viruso ir tiesiog laukiu sveikatos pagerėjimo. Aš jaučiu galvos, nugaros skausmą ir man kyla temperatūra. Mane gydo vaistais. Tas gydymas yra tradicinis, niekuo neišskirtinis nuo kitų pacientų. Aš esu gydoma lygiai taip pat“, – apie dabartinę savijautą kalbėjo J.Skiotytė-Norvaišienė.

Moteris negailėjo pagyrų ir ją globojančiam personalui. Anot jos, dar tokios priežiūrios per savo gyvenimą nėra patyrusi.

„Personalas be galo paslaugus ir malonus. Labai delikačiai komunikuojantis ir atsakantis į visus rūpimus klausimus. Tikrai per savo neilgą gyvenimo istoriją susiduriu su labai teisinga, aiškia ir labai malonia komunikacija bei aptarnavimu. Tai labai norėčiau pabrėžti, nes pastaruoju metu turėjau kitų šeimoje problemų, susijusių su gydymo įstaigomis, tai ši įstaiga išskirtinai pasižymi visomis teigiamomis savybėmis“, – 15min sakė J.Skiotytė-Norvaišienė

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Martynas Rimeikis, Jurgita Skiotytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Martynas Rimeikis, Jurgita Skiotytė

Apie teigiamą koronaviruso atsakymą BNS penktadienį patvirtino ir pats J.Sakalauskas.

„Taip, tai yra tiesa, šį rytą gavau teigiamus duomenis, kad koronavirusas yra. Šiuo metu vyksta procedūros, nustatinėjami kontaktiniai asmenys, su kuriais aš bendravau“, – teigė LNOBT vadovas.

Jis sako pirmuosius ligos simptomus pajutęs trečiadienį, o ketvirtadienį kreipėsi į privačią kliniką dėl koronaviruso tyrimų. Teatro direktorius teigia nežinantis, kur galėjo užsikrėsti koronavirusu, kadangi pastaruoju metu nebuvo išvykęs į užsienį, nebendravo su asmenimis, kuriems būtų diagnozuotas koronavirusas.

J.Sakalauskas sako išvengęs bendravimo su teatro kolektyvais, o šią savaitę artimiau bendravo su keliolika teatro darbuotojų, daugiausiai – vadovybe.

„Kol kas yra sprendimai dezinfekuoti teatrą, sustabdyti darbą, ištirti galimai kontaktavusius asmenis ir gavus atsakymus grįžti prie darbų tiems, kas neturi tų rizikų“, – teigė J.Sakalauskas.

Šeštadienį buvo pranešta ir apie teigiamą teatro direktoriaus buvusios žmonos Agnės Sabulytės koronaviruso tyrimą. Moteris šia žinia pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius