-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Macijauskas vedė teisininkę V.Buder, vestuvės įvyko Vilniaus Šv.Jonų bažnyčioje (nuotraukos, papildyta 14.58 val.)

Šeštadienį iškart po vidurdienio Vilniuje, Šv.Jonų bažnyčioje, Dievo akivaizdoje santuokos įžadus davė buvęs garsus šalies krepšininkas Arvydas Macijauskas ir jo mylimoji egzotiškos išvaizdos teisininkė Viktorija Buder. Vestuvės truko kiek ilgiau nei įprasta.
A.Macijauskas vedė V.Buder
Arvydas Macijauskas ir Viktorija Buder / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Vos keliolika minučių po vidurdienio A.Macijauskas atvyko į vestuvių ceremoniją. Iš pradžių nuotakos nesimatė.

Atvykusi beveik valanda vėliau už jaunikį V.Buder įtampos nejautė. Ramiai ir rafinuotai moteris taisėsi savo apdarą, ruošėsi ceremonijai. Jai į pagalbą skubėjo vedybų planuotoja Viktorija Prokofjeva. Ji itin stengėsi, kad jungtuvės vyktų sklandžiai ir ramiai. Prie bažnyčios durų nuo ryto sukiojosi apsaugos darbuotojai. Tačiau jų kontrolės ir jėgos jungtuvių metu neprireikė.

A.Macijausko ir V.Buder vestuvės: jaunoji pasirinko dvigubą pavardę

Po mažiau negu valandą trūkusių šv. Mišių jaunieji išėjo iš bažnyčios spinduliuodami gerą nuotaiką.  Šypsojosi ir juos sveikinantys artimieji, draugai. Tiesa, susirinkusių nebuvo didelis būrys. Tačiau gretas papildė smalsuoliai turistai, jie taip pat fotografavo jaunuosius.

Krepšininkas kalbėjo, kad jaučiasi nuostabiai. Žurnalistai smalsavo, kada pora džiaugsis medaus mėnesiu.

,,Mūsų visas gyvenimas kaip povestuvinė kelionė“, – šypsojosi jaunoji. Ji taip pat minėjo, kad nuo šiol turės dvigubą pavardę: Buder-Macijauskienė.

Po ceremonijos šalia bažnyčios esančiame kiemelyje visų laukė muzikantai ir vaišės. Ant stalų puikavosi vaisiai, uogos. Susirinkusieji teikė gėles jauniesiems, gaivinosi šampanu, klausėsi gyvai skambančios muzikos.

Tuoktuvių ceremonija už uždarų durų prasidėjo 12.45 val. Mūsų visas gyvenimas kaip povestuvinė kelionė.

Visiems susirinkusiems žiniasklaidos atstovams buvo pasiūlyta šampano, vėliau paprašyta netrikdyti Santuokos sakramento rimties kameromis. Todėl būrys smalsuolių liko už durų.

Kiek netikėta, kad vestuvėse nedalyvavo Lietuvos krepšinio elitas, pažįstamų veidų – vos vienas kitas.

Vestuvių ceremonija truko neįprastai ilgai

Ceromonja truko apie 45 minutes. Kunigas Stasys sakė pamokslą, skaitė Šv.Raštą, jaunieji tradiškai prisiekė amžiną meilę.

Pora santuokos ceremonijai ruošėsi sužadėtinių kursuose Vilniaus Šv.Jono Krikštytojo ir Šv.Jono Apaštalo ir Evangelisto bažnyčioje.

Kaip anksčiau rašė žiniasklaida, jaunikiui tamsiai mėlyną neįprasto kirpimo grynos vilnos kostiumą pasiuvo dizaineris Egidijus Sidaras. Dizainerė Ramunė Piekautaitė rūpinosi nuotakos drabužiu – korėjietiško kraujo turinčiai nuotakai buvo sukurta pieno baltumo spalvos grakščią buvusios gimnastės ir manekenės figūrą išryškinanti suknelė.

Nuotakos ir jaunikio artimieji taip pat puošėsi dizainerių kurtais drabužiais.

Birželį tai, kad palieka profesionalų krepšinį, pranešęs 30 metų A.Macijauskas ir 24 metų V.Buder iki santuokos draugavo ketverius metus.

Vilniaus universiteto architektūros ansambliui priklausančioje bažnyčioje neseniai įvyko dar vienas svarbus Viktorijos gyvenimo įvykis – prieš mėnesį čia jai buvo įteiktas teisės magistro diplomas. Šias akimirkas fotoaparatu fiksavo būsimasis gražuolės vyras Arvydas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius