Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininkas Deividas Dulkys su žmona McCall Maynor susilaukė dvynukų ir pasidalijo jų nuotrauka

Krepšininko Deivido Dulkio ir jo žmonos amerikietės McCall Maynor šeimoje – džiugios žinios. 2013 metais susituokusi pora socialinio tinklo paskyroje paskelbė, kad pasaulį išvydo dvynukai.
Deividas Dulkys, McCall Maynor
Deividas Dulkys, McCall Maynor / Asmeninio albumo ir JL Jones Photography nuotr.

Dvynukai gimė lapkričio 12-ąją, o ką tik gimusiems berniukams tėvai jau sugalvojo vardus. Vienam suteikė Leo vardą, kitą pavadino Kai.

Savo artimiesiems ir draugams pranešę džiugią žinią, tėvai taip pat pasidalijo jų nuotrauka.

„Mes esame tokie laimingi, kad mūsų šeima pasipildė. Susilaukti dvynių buvo tiesiog nepakartojama patirtis, kurios niekada nepamiršiu. Ačiū visiems už maldas ir linkėjimus, esame beprotiškai mylinti penkių asmenų šeima“, – instagrame rašė McCall Maynor.

View this post on Instagram

Leo ir Kai ???????? 12/11/19

A post shared by Deividas Dulkys (@ddulkys) on

Pirmosios dukros šeima susilaukė 2018 metų spalio mėnesį. Ją praėjusiais metais pakrikštijo Deivido gimtinėje, Švėkšnoje. Pirmagimei, pusantrų metukų mergaitei jie suteikė dvigubą vardą – Aila James.

„Švėkšnos bažnyčia yra svarbi mano šeimai, nes ten daug iš mūsų ir vedė, ir krikštynas turėjo. Emocijos labai geros. Viskas praėjo super“, – 15min anksčiau sakė D.Dulkys.

Asmeninio albumo nuotr./Deividas Dulkys su žmona McCall Maynor pakrikštijo dukrą
Asmeninio albumo nuotr./Deividas Dulkys su žmona McCall Maynor pakrikštijo dukrą

15min primena, kad D.Dulkys ir jo mylimoji amerikietė Mc.Maynor susituokė 2013-ųjų birželį, tada jie vienas kitam amžiną meilę prisiekė po penkerių metų draugystės.

Pora susituokė JAV ir šią vietą pasirinko neatsitiktinai. Kaip dar anksčiau yra sakęs D.Dulkys, „ten tokia tradicija, kad mergina turi ištekėti tame mieste, kur gyvena“.

Lietuvio ir amerikietės draugystė užsimezgė JAV. Per vieną vakarėlį juos supažindino draugai – nuo to vakaro Deividas kasdien rašė trumpąsias žinutes, pora jie tapo labai greitai.

„Ji labai juokdavosi iš mano žinučių, tada mano anglų kalba nekokia buvo (šypsosi). Taip diena iš dienos bendravome ir susibendravome“, – pirmaisiais pažinties prisiminimais su 15min dalijosi krepšininkas.

Skirtingų tautybių pora įsitikinusi, kad nuo pat pradžių juos daug kas siejo. Ne tik krepšinis, bet ir požiūris į gyvenimą, vertybės, artimi ryšiai su šeima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius