Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Krepšininkas Martynas Pocius Liškiavoje susituokė su šokėja Viktorija Kunauskaite

Portalas Žmonės.lt praneša, kad ketvirtadienio vakarą krepšininkas Martynas Pocius (27) vedė savo išrinktąją, šokėją Viktoriją Kunauskaitę (24). Po beveik dvejų metų draugystės pora amžiną meilę prisiekė Varėnos rajone, Liškiavos švc.Trejybės bažnyčioje.
Martynas Pocius ir Viktorija Kunauskaitė
Martynas Pocius ir Viktorija Kunauskaitė / Viganto Ovadnevo/„Žmonės“ nuotr.

Žmonės.lt žiniomis, į tuoktuvių šventę, kuri vyko barokiniame švc.Trejybės bažnyčios ir dominikonų vienuolyno komplekse prie Nemuno, M.Pocius ir V.Kunauskaitė pasikvietė tik pačius artimiausius šeimos narius. Prie altoriaus pirmasis žengė Martynas su savo tėvais, Viktoriją taip pat atlydėjo tėtis su mama.

Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijoje treneriu dirbantis Martyno tėtis Gintaras Pocius, kaip ir dera, atsakingai ruošėsi sūnaus vestuvėms, vyras tokia proga pasiėmė laisvų dienų. 

M.Pociaus ir V.Kunauskaitės vestuvių šventė buvo nedidelė ir jauki. Prie pat bažnyčios įsikūrusiame restorane buvo užsakyta šventinė vakarienė artimiausiems šeimos nariams. Santuokos liudininkais tapo krepšininko vaikystės draugas, teisininkas Dainius Stumbras su širdies drauge Akvile Mikelėnaite.

Vestuvėse dalyvavo ir aktorius Leonardas Pobedonoscevas su kuriuo V.Kunauskaitė šoko viename televizijos šokių projekte. Būtent šis aktorius vedė šventinę tuoktuvių dalį po bažnytinės ceremonijos.

Po vestuvių jaunavedžiai medų kopinės Maldyvuose. Liepos 15 dieną M.Pociaus jau lauks Lietuvos krepšinio rinktinės stovykla Palangoje.

Šventė draugams – liepą

Martynas ir Viktorija savo tuoktuves slėpė po devyniais užraktais, tad ne visi draugai žinojo, kur ir kada jaunieji sumainys aukso žiedus.

Puotą savo bičiuliams, norintiems pasidžiaugti jaunavedžių laime, Martynas ir Viktorija žada iškelti liepą.

Madrido „Real“ krepšinio klubui atstovaujantis lietuvis ir TV projektuose išgarsėjusi šokėja romantiškus santykius užmezgė 2011 metų rugsėjį, o jau kitų metų gruodį meilės mieste Paryžiuje M.Pocius pasipiršo Viktorijai.

Vestuvinis ketvirtadienis

Įdomus sutapimas, kad tą patį ketvirtadienį, tik keliomis valandomis anksčiau, Palangoje šeimą sukūrė Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos krepšininkas Renaldas Seibutis (27), amžiną meilę prisiekęs Dovilei Eglynaitei (25).

Martyno Pociaus ir Viktorijos Kunauskaitė vestuvės
Martyno Pociaus ir Viktorijos Kunauskaitė vestuvės                                                                   Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius