-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Brazauskienė : „Kai aš pradėsiu kalbėti apie Algirdo dukteris, žentus ir anūkus, tai jiems dėl savo gobšumo ir pavydo bus gėda prieš visą Lietuvą“

„Tegul nemeluoja daugiau ir nešmeižia manęs, nes kai aš pradėsiu kalbėti apie Algirdo dukteris, žentus ir anūkus, tai jiems dėl savo gobšumo ir pavydo bus gėda prieš visą Lietuvą“, – taip apie Algirdo Brazausko artimuosius TV3 laidos „Akistata“ žurnalistams išrėžė Kristina Brazauskienė.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Televizijos pranešime spaudai teigiama, kad tyli nesantaika tarp K.Brazauskienės ir jos vyro dukterų tvyrojo visada, tačiau atviras karas įsiplieskė tik dabar, kai Laima ir Dalius Mertinai nusprendė paskelbti asmeninio Prezidento automobilio, palikto jiems testamentu, aukcioną. A.Brazausko dukra L.Mertinienė už automobilį pardavus gautus pinigus nori išleisti atsiminimų knygą.

Kristina mums iš pat pradžių trukdė – nenorėjo atiduoti asmeninio tėvo automobilio, nors jis testamentu priklauso mums, o ne jai. Dabar ji sako, kad aš noriu pasipelnyti. Labai skaudu, kad ji taip elgiasi, sako L. Mertinienė

„Kristina mums iš pat pradžių trukdė – nenorėjo atiduoti asmeninio tėvo automobilio, nors jis testamentu priklauso mums, o ne jai. Dabar ji sako, kad aš noriu pasipelnyti. Labai skaudu, kad ji taip elgiasi“, – sako L. Mertinienė. Tuo tarpu K. Brazauskienė ginasi, kad jokių kliūčių nedarė, tačiau piktinasi, kad jokia teisė į automobilį nebuvo pasiūlyta jai.

„Patys gobšiausi – Algirdo dukros ir žentas Dalius. Jis nieko neuždirba ir be Algirdo negalėjo pragyventi nė mėnesio. Dukterims, manau, reikėjo lankyti tėvą sergantį – slaugyti, bendrauti. Deja, jos nė piršto nepajudino – sėdėjo kojas ir rankas ištiesusios, mėgavosi geru gyvenimu“, – piktinasi našlė.

Išgirdęs tokius ponios Kristinos pasisakymus, D. Mertinas ją pavadino tiesiog melage: „Viskas dar jai atsirūgs, melo kojos trumpos.“ Šie žinomo aktoriaus žodžiai buvo pranašiški: befilmuojant reportažą K. Brazauskienė sukėlė dar vieną skandalą – netikėtai paskelbė paliekanti Vytauto Šustausko partiją, kurioje vienbalsiai buvo išrinkta pirmininke.

„Mes tai poniai per prasti“, – nusivylę kalbėjo žmonės po partijos suvažiavimo. „Daug gyvenime esu patyręs išdavysčių, bet vis tiek labai skaudu – visą naktį negalėjau miegoti“, – prisipažino ubagų karaliumi tituluojamas V.Šustauskas. Tuo tarpu K. Brazauskienė nuo šiol skelbia kursianti savo asmeninę partiją ir tvirtina, jog rėmėjų jai nestinga.

Ar tikrai Prezidento našlė pasisavino jai esą nepriklausantį velionio turtą – jachtą ir itin vertingas gintarų bei medžioklės trofėjų kolekcijas? Atsakymus į šį ir daugelį kitų klausimų TV3 žiūrovai galės išgirsti jau rytoj laidoje „Akistata“: gyva tų laikų liudininkė Goda Ferencienė, buvusi Julijos ir Algirdo Brazauskų kaimynė, puikiai pažinojusi ir Kristiną – tuomet dar Butrimienę, atskleis iš arti matytus tuometinės valdžios užkulisius. „Aš manau, kad abiejų pusių gobšumui ribų nėra“, – išskirtiniame „Akistatos“ interviu pripažins G. Ferensienė.

Naujausi Prezidento našlės akibrokštai laidoje „Akistata“ – trečiadienį 19.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius