-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova Rumunijoje tapo taksi vairuotoja

Neseniai iš netradicinės kelionės po Europą grįžusi grupės YVA narė nesigaili, kad išleido visą per vasarą sutaupytą honorarą. „Nors mano kišenės tuščios, tačiau galva pilna įspūdžių“, – šypteli mergina.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Asm. albumo nuotr.

Ilsėjosi dvigubai ilgiau

Asm. albumo nuotr./Kristina Ivanova
Asm. albumo nuotr./Kristina Ivanova

Kristina (23) su draugų kompanija buvo sutarusi: sėsime į du automobilius ir keliausime po Europą. Tikslas – pamatyti kuo daugiau įstabių senojo žemyno kampelių. Ir šis sumanymas išsipildė su kaupu. Nors iš pradžių Kristina planavo keliauti savaitę, tačiau ekspromtu pakeitė planus ir ilsėjosi dvigubai ilgiau. „Kelionė prasidėjo Klaipėdoje. Iškart po paskaitų sėdau į automobilį, ir su dviem draugais leidomės į kelią, – pradeda pasakoti pašnekovė. – Pervažiavome Lenkiją, didelį įspūdį paliko Slovakijos Aukštųjų Tatrų kalnai. Susižavėjau ir Vengrija, tačiau joje ilgai neužsibuvome. Vykome tiesiai į Rumuniją.“

„Jaučiausi kaip siaubo filme“

 „Į šią šalį atvažiavome naktį. Neslėpsiu: jaučiausi kaip siaubo filme. Buvo labai tamsu ir baugu. Aplink tik maži kaimeliai, gūduma, apėmė jausmas, kad netrukus pamatysi Drakulą, juk ne veltui ši šalis laikoma Drakulos tėvyne“, – juokiasi Kristina, didžiąją visos kelionės laiko dalį praleidusi prie vairo. Tačiau šviesiu paros metu keliautojai Rumunija pasirodė jau visai kitaip. Rytą pasiekusi Karpatų kalnus, K. Ivanova įsimylėjo kraštovaizdį. Be to, YVOS narei labai patiko ir sostinė Bukareštas.

Asm. albumo nuotr./Kristina Ivanova
Asm. albumo nuotr./Kristina Ivanova

Taksistas buvo pakerėtas

Bene didžiausią nuotykį kelionės metu Kristina patyrė Rumunijoje. Po skanios vakarienės mergina išsikvietė taksi ir akimirksniu sužavėjo jo vairuotoją. „Jis ėmė klausinėti apie mane, užsimezgė pokalbis. Papasakojau jam, kad dievinu vairuoti ir užsiminiau, jog pati važiavau Karpatų kalnais. Apstulbęs taksistas pasiūlė įrodyti savo sugebėjimus prie vairo. Jis davė automobilio raktelius, tad trumpam tapau Bukarešto taksi vairuotoja“, – smagią istoriją prisiminė pašnekovė.
Po viešnagės Rumunijoje Kristina su kompanija išvažiavo į Bulgariją, o vėliau – į Turkiją, kur praleido ilgiau nei savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius