Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova švenčia 30-metį: „Esu laisva, nepriklausoma ir gyvenimą pradedu nuo nulio“

Atlikėja, merginų grupės „Kristal“ narė Kristina Ivanova trečiadienio vakarą sukvietė draugus ir artimuosius į savo grožio studiją „Kristina“. Vakaro metu ji paminėjo ne tik 4-ąjį salono gimtadienį, bet ir savo 30-ąjį jubiliejų.
Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova
Kristinos Ivanovos jubiliejaus akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

15min K.Ivanova pasakojo, kad 30-ojo gimtadienio nekantraudama laukė – ir ne tik dėl to, kad organizavo didelę šventę. Praėję metai Kristinai buvo kupini įtampos ir tik dabar ji gali atsikvėpti.

„29-uosius metus prisiminsiu ilgai, nes jie buvo perversmo metai, kai viskas gyvenime keitėsi. Buvo ir daug chaoso tiek asmeniniame gyvenime, tiek versle, tiek mano grupėje. Reikėjo greitai adaptuotis, staigiai reaguoti į situacijas ir priimti sprendimus. Įkopusi į 4-ąją dešimtį turėsiu daugiau ramybės ir poilsio“, – sakė K.Ivanova.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristina Ivanova
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristina Ivanova

Kristina teigė jaučianti, kad tik dabar – po 30-ies – jos gyvenimas prasidės iš naujo ir įgaus naujų spalvų.

„Man atrodo, kad nuo 30-ies viskas prasideda nuo nulio ir jaučiu be galo didelę vidinę laisvę. Pagaliau galiu pasakyti, kad esu nepriklausoma moteris ir šita mintis mane be galo veža. Turiu savo verslą, turiu nuostabią komandą, kuria galiu pasitikėti, platų klientų ratą, kurie nuolat grįžta pas mus. Man labai smagu, kad būdama 30-ies gal jaučiu tą laisvę ir nepriklausomybę. Be to, dėkoju savo šeimai, kuri mane palaiko visose gyvenimo situacijose – jie man padeda judėti pirmyn“, – pasakojo K.Ivanova.

Paklausta, ar keistų tam tikrus gyvenimo sprendimus, K.Ivanova sakė, kad gyventų taip, kaip ir gyveno iki šiol.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristinos Ivanovos jubiliejaus akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristinos Ivanovos jubiliejaus akimirka

„Galiu pasakyti, kad savo gyvenimo nesuplanuosi. Žmogus turi tikslų ir siekių, bet vis tiek keliauji gyvenimo vaga, kurios nesukontroliuosi. Man atrodo, kad aš nieko nekeisčiau ir nieko nedaryčiau kitaip, nes viskas, kas buvo iki 30-ies, yra mano patirtis. Geriausia mokytis iš savo klaidų. Aš esu laiminga moteris, kuri jau pasiekė didelių tikslų, bet pasieks dar daugiau, todėl niekuo nesigailiu“, – šypsojosi Kristina.

Gimtadienio proga Kristina sau palinkėtų tik vieno, bet labai vertingo dalyko: „Sveikatos. Savo aplinkoje regėjau ne vieną skaudžią istoriją, kai sušlubuoja sveikata ir, atrodo, viską gyvenime atiduotumėm dėl jos. Supratau, kad mes dirbame, uždirbame, bet visa tai niekis palyginus su sveikata. Ji yra iš esmės pats brangiausias dalykas gyvenime.“

O kaip vaikai, šeima? „Vestuvių neplanuoju – kol ant mano rankos nėra žiedo. Kol aš neištekėjus, esu nepriklausoma ir laisva moteris, kuri savo gyvenimą pradeda tik nuo 30-ies“, – juokėsi K.Ivanova.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Grupė „Kristal“
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Grupė „Kristal“
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristina Ivanova
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristina Ivanova

K.Ivanova pasakojo, kad ateityje tęs tai, ką jau pradėjo – rūpinsis savo grupe ir grožio studija.

„Jau greitai pristatysime dainą apie jausmus, meilę ir tam tikrus mūsų išgyvenimus, kuriuos patyrėme per pastaruosius metus. Nenustojam kurti, koncertuojame. Žinoma, vyksta koncertai su YVA, šios grupės taip pat neapleidžiu, greitai keliausime į Londoną. Muzikinė veikla man yra lygiai tokia pat svarbi, kaip ir mano grožio studija. Labai džiugu, kad pradėjau vizažistės veiklą, o dabar suprantu, kad tai yra viena iš mano didžiausių aistrų. Sau linkiu mokytis toliau ir dar labiau tobulėti šioje srityje“, – sakė K.Ivanova.

Trečiadienio vakarą „Kristinos“ studijoje vykusioje jubiliejaus šventėje jubiliatę sveikino būrys kviestinių svečių. Vakaro metu K.Ivanova norėjo, kad visi pasijaustų lyg būdami jos namuose, todėl šventėje nebuvo nei alkoholio, nei mėsos – svečiai vaišinosi „Keksiukų pasaulio“ skanėstais. Gimtadienio dalyviai ne tik užkandžiavo, bet ir grožėjosi Godos Alijevos kurta darbo uniforma, kuria pasipuoš studijos „Kristina“ specialistės.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristinos Ivanovos jubiliejaus akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristinos Ivanovos jubiliejaus akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristinos Ivanovos jubiliejaus akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kristinos Ivanovos jubiliejaus akimirka

„Aš džiaugiuosi, kad turiu begalę nuostabių žmonių ir draugų, kurie mane supa, kurie mane myli tokią, kokia aš esu ir tai labiausiai vertinu, kad nesu viena. Esu labai didelė smaližė, mėgstu desertus, todėl pasirūpinau kalnu skanėstų. Vakar gavau tris tortus dovanų, tai jau irgi daug pasako apie mano pomėgius“, – juokėsi K.Ivanova.

Šventėje nepasirodė K.Ivanovos tėvai, tačiau gimtadienį Kristina atšvęs ir su jais, ir su seserimi Natalija Bunke, kuri gėlių kompozicijomis dekoravo K.Ivanovos gimtadienio aplinką.

„Nepavyko šiais metais susiburti į tėvelio gimtadienį, tai sakėme, kad po mano gimtadienio visi kartu važiuosime pas močiutę ir valgysime medaus tortą, kuris pas mus jau yra tapęs tradiciniu skanėstu“, – teigė K.Ivanova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius