-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristupas Krivickas gimtadienio proga sau linki turtingo gyvenimo

Antradienį televizijos laidų vedėjui Kristupui Krivickui suėjo 36-eri. Jau nuo pat ryto jį džiugina draugų ir kolegų sveikinimai, netyla skambantis telefonas. „Kai kurie žmonės mėgsta jį išjungti, išvykti į kalnus ar mišką. Tačiau juk nuo savęs niekur nepabėgsi, tai – neišmintinga” – įsitikinęs jis.
Kristupas Krivickas
Kristupas Krivickas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Gimtadienį K.Krivickas vadina smagia švente, tačiau jos nesureikšmina. Šį vakarą jis ketina ramiai praleisti su žmona Jurgita ir trimis dukromis. „Šventė svarbiausia vaikams. Nieko specialaus neplanuojame, jokių prabangių restoranų ar didelių balių. Vakare tiesiog atliksime „gimtadienio ritualą“ – suvalgysime vakare tortą, gal užpūsiu žvakutes“, – Žmonės.lt linksmai kalbėjo laidų vedėjas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Kristupas Krivickas su žmona Jurgita ir dukromis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Kristupas Krivickas su žmona Jurgita ir dukromis

Pasak jo, jei kils mintis po savaitės ar mėnesio audringai paminėti asmeninę šventę, jis taip ir padarys. K.Krivickas nemėgsta prisirišti prie konkrečių dienų, jam daug svarbesnis vidinis nusiteikimas. „Gali būti, kad šventės norėsiu po savaitės ar mėnesio, tada sakysiu, kad švenčiu savo gimtadienį. Man taip kartais būna. Tiesiog jaučiu, kad progai yra tinkamas arba netinkamas laikas“, – juokėsi jis.

Daugelį dalykų laidų vedėjas sieja ne su bėgančiais metais, jam daug svarbesni yra tam tikri gyvenimo ciklai, nei skaičiai aplink juos. Kita vertus, pripažįsta, kad ne vienas gimtadienis buvo lauktas dėl su metais atsiveriančių galimybių: juk 18-ikos jau galima vairuoti automobilį, 25-erių – turėti teisę laikyti ginklą ar tapti Seimo nariu, o 40-ties – kandidatuoti į prezidentus. Paklaustas ar galvoja apie galimybę tapti valstybės vadovu, K.Krivickas juokėsi – tokio tikslo neturi.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jurgita ir Kristupas Krivickai su dukromis Atėne, Elada ir Fausta
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jurgita ir Kristupas Krivickai su dukromis Atėne, Elada ir Fausta

Vasario 24-oji jam ypatingesnė ir dėl dar kelių tą dieną minimų įvykių – Estijos Nepriklausomybės ir Vieversio dienos. „Kai kuriems svarbu, kad tą pačią dieną yra gimęs koks nors žinomas žmogus, o man – kad gimtadienis sutampa su Vieversio diena. Visuomet laukdamas šios dienos spėlioju, ar gimtadienis simbolizuos žiemos pabaigą, ar pavasario pradžią. Šiemet panašiau į pavasarį“, – šyptelėjo jis.

K.Krivickas naujų metų proga sau palinkėtų trijų dalykų: sveikatos, laimės ir būti turtingam. „Didžiausias turtas man – pilnatvės jausmas. Jis susideda iš labai daug dalykų: gerų santykių šeimoje, savo darbų įprasminimo kokioje nors veikloje, finansinės nepriklausomybės...  Nedrįstu svajoti apie daugiau. Šiandien jaučiuosi laimingas“, – sakė jis.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Kristupas Krivickas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Kristupas Krivickas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius