-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kryžminė ugnis“ tampa didele diskusijų laida

LNK diskusijų šou „Kryžminė ugnis“ keičia savo transliavimo dieną ir trukmę – nuo šiol ji rodoma pirmadieniais ir truks dvigubai ilgiau – valandą. Tiesiogiai transliuojamoje žurnalisto Raigardo Musnicko laidoje bus diskutuojama apie didžiausias šalies savaitės aktualijas.
Raigardas Musnickas
Raigardas Musnickas / LNK nuotr.

„Tampame didele diskusijų laida, – sako žurnalistas Raigardas Musnickas. – Dažniausiai pokalbių laidos formatas ir yra valandinis. Per tiek laiko galima kur kas giliau ir plačiau aptarti keliamas problemas“.

Nuo šiol laidoje dalyvaus keturi pašnekovai, taip pat bus rengiami tiesioginiai jungimaisi telefonu su kitais suinteresuotais žmonėmis. Svarstoma, kad vėliau į studiją galėtų skambinti ir žiūrovai. Keičiasi ne tik laidos formatas, bet ir studija.

Šio pirmadienio laidoje bus kalbama apie programos „Vilnius –Europos kultūros sostinė 2009“ nesėkmę – neskaidrią veiklą, skolas ir liekantį blogą šleifą. Laidoje dalyvaus VEKS direktorius Rolandas Kvietkauskas, Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto pirmininkas Valentinas Stundys ir interneto tinklalapio ekspertai.eu atstovai aktoriai Audrius Nakas ir Rolandas Boravskis.
 


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius