Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kšištofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana Kinijoje laimėjo konkursą „Misis Pasaulis“

Krepšininko Kšištofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana Lavrinovič (32) į Lietuvą parveš nugalėtojos karūną. Grožio konkurse „Mrs. Globe 2017“ („Misis Pasaulis 2017“), kuris vyko Kinijoje, ji iškovojo pirmą vietą ir tapo gražiausia planetos ištekėjusia moterimi.
Tatjana Lavrinovič
Tatjana Lavrinovič / Asmeninio albumo nuotr.

Lietuvoje likęs vyras K.Lavrinovičius palaikė Tatjaną iki paskutinės minutės, o jai laimėjus pasidžiaugė socialiniame tinkle.

„Mano gyvenimo meilė karūnuota „Misis Pasaulis 2017“ konkurse“, – feisbuke rašė krepšininkas. Šią informaciją patvirtino ir oficialus organizatorių puslapis, Lietuvos atstovė jame minima kaip laimėtoja.

Įvertintos buvo ir Ukrainos, Honkongo, Antigvos bei Didžiosios Britanijos atstovės, jos tapo vicemis. Tuo tarpu publikos simpatijas iškovojo Vakarų Azijos atstovė, azijietės triumfavo ir Metų moters bei konkurso ambasadorės kategorijose.

Dar anksčiau kalbėdama apie dalyvavimą grožio konkurse T.Lavrinovič 15min sakė, kad jai tai – didelis išbandymas, o tuo pačiu ir smagus gyvenimo nuotykis.

Nors mados virtuvė jai – nesvetima. Anksčiau ji ne kartą yra dalyvavusi grožio konkursuose, dirbo kaip fotomodelis, vaikščiojo ir podiumu. Tačiau moteris prisipažįsta, kad konkursus ji jau buvo seniai pamiršus, ir minčių kada nors vėl čia pasirodyti, visai neturėjo.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kšištofo ir Tatjanos Lavrinovičių šeima
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Kšištofo ir Tatjanos Lavrinovičių šeima

„Balandžio mėnesį su manim susisiekė žmogus, dirbantis su daugybe grožio konkursų. Jis ieškojo moters, kuri galėtų dalyvauti „Mrs. Globe 2017“. Kadangi jau kažkada buvo matęs mane Maskvoje, pamanė, kad puikiai tikčiau ir čia“, – dar prieš išvykdama į Kiniją 15min pasakojo T.Lavrinovič.

Visgi moteris sutiko ne iškart – ilgai svarstė pati, nors šeima ją ragino nuo pat pirmos minutės. „Kai neturi šeimos, tokius pasiūlymus gali lengvai priimti. Tačiau aš turėjau sužiūrėti, kad namuose viskas būtų gerai, juk turiu tris vaikus. Vyras iškart sakė – kodėl aš dar galvoju, reikia važiuoti ir pailsėti nuo namų. Bet aš nė karto nebuvau išvykusi be vaikų, tai šiek tiek jaudinuosi... – juokėsi Tatjana. – Bet manau, kad jie pakankamai dideli, labai savarankiški, tad viskas bus gerai. Jie mane labai palaiko.“

VIDEO: Presentation for Mrs. Globe 2017#Mrs. Lithuania

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius