-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultūristas Dainius Barzinskas koncerto filmavime tapo samdomu žudiku

Smilkalų kvapas, pagalvėlėmis nubarstyti rūmai, kaljaną traukiantis šeichas Ramūnas Šimukauskas, įpykęs budelis Ramūnas Rudokas ir būrys žaviai besišypsančių rūmų damų. Toks arabiškas haremo vaizdas atgijo Vilniaus „Pabo Latino“ klube, kur buvo filmuojamas koncertas „Slaptasis agentas barsuko išsaugojimo operacijoje“.
Dainius Barzinskas
Dainius Barzinskas / Astros Petkūnaitės nuotr.

Kaip jau Žmonės.lt rašė, slaptąjį agentą įkūnijo humoristas Justinas Jankevičius, o visas naujienas iš barsuko gelbėjimo operacijos ir šeicho rūmų pranešinėjo žurnaliste Jūrate tapęs aktorius Aistis Mickevičius.

Tuo tarpu antradienį sostinės naktiniame klube įvykusio filmavimo metu du Ramūnai tarėsi, kaip iš slaptojo agento atimti barsuką. Juolab, kad per pagrobimo misiją mažasis miško gyventojas neturi nubusti. Jo pareiga – viduržiemį verstis ant šono, taip išpranašaujant greitai ateisiantį pavasarį, arba miegoti toliau. Kas reikštų, jog žiema Lietuvoje dar užsitęs.

Niekaip negalėdami nugalėti agento J.Jankevičiaus, į pagalbą Ramūnai pasikvietė samdomą žudiką, kuriuo tapo kultūristas Dainius Barzinskas. Jam buvo parodyta barsuko nuotrauka ir paduotas lapelis, kuriame užrašyta daina, kurią reikia sudainuoti barsukui. Jei šis pagrobimo misijos metu pradėtų busti.

Nuotaikingam filmavimui šarmo dar daugiau suteikė aktorius R.Rudokas, įkūnijęs budelį, kuris jau daugelį metų neturėjo galimybės niekam nukirsti galvos. Jis dar labiau susikremta, kai jam pažadėtas slaptasis agentas yra nukenksminamas ne jo rankomis. „Nesinervink, gal ramunėlių arbatos išgerk“, – pasiūlė jam šeichas. „Kokių ramunėlių arbatos?! Man šviežio kraujo reik“, – paguodos nerado budelis.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Filmavimo akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Filmavimo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius